Foto: ss.lv
Sludinājumu portālā "ss.lv" ievietots sludinājums, kas vēsta: šova "Randiņš ar Dzelzīti" filmēšanas nams tiek pārdots.

"Klusa vieta ar skaistu skatu un draudzīgiem kaimiņiem. Netālu no mājas atrodas pārtikas veikals, leģendārais zivju tirdziņš un divi labi restorāni" – ar šādu pavaddtekstu portālā "ss.lv" 6. augustā parādījies visnotaļ dārga Ragaciema īpašuma pārdošanas sludinājums.

Nams, kas tiek tirgots, ir tas pats, kurā norisinās kaislību pilnie notikumi televīzijas "Go3" mīlas šovā "Randiņš ar Dzelzīti". Šovā Dailes teātra aktieris, 42 gadus vecais Lauris Dzelzītis ir priviliģēts izvēlēties sev jaunu mīļoto sievieti un varbūt pat līgavu.

Sludinājuma teksts vēsta, ka īpašums sastāv no mājas un no viesu nama, un kā īpaša ekstra minēts arī āra baseins. Viss īpašumu komplekss esot "strādājošs bizness" un tā cena – 430 tūkstoši eiro.

Uz portāla "Delfi" jautājumu, kāpēc šiko īpašumu, kas tikai pērn nodots ekspluatācijā, šobrīd tirgo nost, tā saimnieks Dmitrijs skaidro: "Mēs taisām lielāku projektu, un vajag investīcijas. Pārdošana jau arī neiet nemaz tik ātri, jo cilvēki skatās, domā, vietējiem jau arī nav tādas naudas "uz rokas", bet pircēji no ārzemēm šobrīd nebrauc."

Dmitrijs, kurš savu uzvārdu publiskot nevēlas, teic, ka filmēšana šovam ar Dzelzīša piedalīšanos pabeigta jūlijā, un kopš pirmās sērijas parādīšanās ēterā augusta sākumā cilvēki šo Ragaciema īpašumu pamanījuši vairāk. Saimnieks uzsver, ka potenciālais pircējs varētu nošaut divus zaķus uzreiz, proti, parasti šādi īpašumi ir tikai kā viesu nams, bet šim blakus ir arī saimnieku māja.

Savukārt pašā šovā jau divas no 12 Dzelzīša līgaviņām aizsūtītas mājās – šovu pameta Evita un Laura, kurās tā īsti pat nesāka cīņu par aktiera sirdi. Tālākās izvēles vecpuisim Dzelzītim būs jāveic starp desmit atlikušajām dāmām.
Foto: Publicitātes attēli
Nākamā šova sērija "Go3" ēterā būs redzama 13. augustā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!