Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma, kādreiz tik skandalozā ballīšu lauva Parisa Hiltone 39 gadu vecumā nolēmusi kļūt par māmiņu, vēsta "Los Angeles Times".

Miljonu mantiniece Parisa Hiltone, šķiet, noslēgusi savu vētrainās dzīves periodu un lūko iepeldēt rāmākos ģimenes ūdeņos. 39 gadus vecā slavenība jau nedaudz vairāk par gadu ir kopā ar uzņēmēju Kārteru Reimu, un nu abi nobrieduši ģimenes pieaugumam.

Podkāstā "The Trend Reporter" Hiltone paudusi domu, ka "bērni ir dzīves jēga". Abi ar Reimu jau veikuši pirmos soļus mākslīgās apaugļošanas procedūrā. Šāds veids ticis izvēlēts tālab,ka Hiltone vēlas uzreiz divus bērnus – puiku un meiteni. Un mākslīgā apaugļošana paredz, ka topošie vecāki var tikt pie dvīnīšiem.

Hiltone, kurai februārī apritēs 40, savu bērnu tēvu pazīst jau 15 gadus, taču abi satuvinājušies 2019. gada Pateicības dienas svinībās. Viņi aktīvi flirtējuši, un Hiltone esot burtiski zaudējusi galvu – tik ļoti viņa iemīlējusies Reimā.

"Šī ir pirmā reize, kad satiekos ar biznesmeni. Tas ir tik seksīgi! Man viņš šķiet lielisks, varu daudz ko no viņa mācīties," sacījusi sabiedrības dāma. Pāris arīdzan apspriež laulāšanos, kā arī jau runā par savu mazulīšu vārdiem, ziņo "Los Angeles Times".

Parisas Hiltones privātā dzīve līdz šim bijusi daudzu un vētrainu mīlas attiecību apzīmogota un viņa vairākkārt bijusi saderinājusies, taču notikumi nekad nav aizveduši līdz juridiskai laulībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!