Foto: Vida Press
Nesen notikušajā Parīzes augstās modes nedēļā kārtējo reizi lielu fotogrāfu uzmanību izpelnījies 67 gadus vecais krievu izcelsmes franču multimākslinieks Igors Bogdanovs, kurš ar apskaužamu regularitāti tiek ierindots pasaulē ķēmīgāko plastiskās ķirurģijas upuru apkopojumos.

Vīrietis uz vienu no daudziem modes nedēļas pasākumiem bija ieradies kopā ar mīļoto sievieti, 33 gadus veco franču modeli un sabiedrības dāmu Džūliju Žardonu (abi attēlā), un ārzemju mediji vēsta, ka kolorītā pārīša parādīšanās reti kuru atstājusi vienaldzīgu.

Ziņu virsrakstos Žardona un Bogdanovs salīdzināti ar skaistuli un briesmoni, un slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi retoriski vaicājuši, kas gan varētu saistīt divus tik acīmredzami atšķirīgus cilvēkus.

Jāatzīmē, ka Igoram ir dvīņu brālis Griška, kurš ir tikpat dedzīgs plastiskās ķirurģijas fans. Abi brāļi agrāk nodarbojās ar teorētisko fiziku un matemātiku un aizvadītā gadsimta septiņdesmitajos gados Francijā iemantoja atpazīstamību ar televīzijas šovu par zināti.

Tiesa, vēlāk atklājās, ka dvīņi savus veidotos pētījumus un akadēmiskos darbus ir balstījuši uz pašu izdomātiem faktiem, un zinātnieku aprindās abi krita lielā nežēlastībā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!