Foto: Privātais arhīvs
Nu jau kādu laiku beigušās virtuālās maiguma izpausmes starp hokejistu Kasparu Saulieti un sabiedrības dāmu, basketbolista Jāņa Timmas šķirto sievu Sanu. Vēl vairāk – abi vairs nav atrodami viens otra sekotājos "Instagram" platformā.

Pērnā gada aprīlī acīgākie instagrama lietotāji pamanīja, ka starp Saulieti, kurš gada sākumā oficiāli izšķīrās no savas sievas un meitu māmiņas Katrīnes, un Timmas šķirto sievu Sanu sākušās attiecības.

Abu aktivitātes sociālajos tīklos liecināja, ka viņi vismaz ir centušies nodibināt romantiskas attiecības – "laikoja" viens otra ierakstus, apmainījās draiskiem komentāriem, satikās, kopā ar bēriem izklaidējās. Visbeidzot arī Sana Timma, atbildot uz fanu jautājumiem, apliecināja, ka viņu un Saulieti vieno attiecības.

Taču nu no abu "Instagram" profiliem jau kādu laiku pazuduši visi pavedieni par jebkādām tuvākām attiecībām. Vēl vairāk – abi vairs pat "nedraudzējas" virtuālajā vidē.

Ceturtdien Sana Timma instagramā atzina, ka lēmums šķirties bijis viņas pašas. "Nevajag uzreiz vainot vīrieti, tas bija mans lēmums, man tā šobrīd šķiet, ka būs labāk. Gribas pabūt pašai ar sevi. Drāmas nav, esam draugi," informēja sabiedrības dāma.

Kā zināms, Sana Timma vientuļās māmiņa statusā audzina mazo Kristianu, kurš nāca pasaulē laulībā ar basketbolistu Timmu. Īsi pēc bērna dzimšanas Timma laulību šķīra un vēlāk dzēra kāzas ar Krievijas dziedātāju Annu Sedokovu. Intervijās Jānis Timma atzina, ka attiecības ar bijušo sievu nevedas pavisam gludi, taču viņš turpina uzturēt saikni ar savu dēlu.

Sana Timma "Instagram" platformā tiek slavēta savas ārienes dēļ, kā arī sekotāji regulāri pauž apbrīnu viņas mentālajam spēkam, spējot izturēt traģēdiju, tiekot pamestai citas sievietes dēļ. Sana daudz runājusi par metodēm, kā vislabāk pārvarēt šķiršanās un pazemojuma sāpes.

Savukārt Kaspars Saulietis pērnā gada sākumā šķīrās no Katrīnes Saulietes, kurai nu jau ilgāku laiku ir laimes pilnas attiecības ar pilotu Pēteri Vasiļevski. Saulietis "Instagram" platformā regulāri publicē informāciju no savām "tēta dienām" jeb laiku, kad šķirtā pāra meitas Kerija un Kortnija ir pie tēva. Tikmēr Sana Timma internetā darbojas kā zīmolu un produktu vēstnese, katru dienu savus fanus priecējot ar jaunām fotogrāfijām, kurās akcents likts uz ārējo daili.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!