Foto: Buzzfoto

Amerikāņu erotisko filmu aktrise, dejotāja, Playboy modele un interneta personība Nikola "Koko" Ostina (attēlā), kura nereti dažādās aptaujās atzīta par pasaulē skaistākā un slavenākā dibena īpašnieci, ar savu vīru – slaveno reperi Ice-T - neskaitāmos fanus aplaimojusi, pozējot pludmalē un izrādot savas krāšņās ķermeņa formas.

Koko ar vīru pozējusi Maiami pludmalē, kur viņi abi filmējās realitātes šovā Ice Loves Coco, kas vēsta par abu slavenību privāto dzīvi.

Lai gan slavenais dibens pludmalē atradās, lai filmētos realitātes šovam, viņu momentāni aplidoja milzīgs paparaci pūlis, bet skaistā sieviete leopardlāsumainā brazīliešu peldkostīmā ne tikai nedusmojās par viņu invāziju, bet pat speciāli pozēja daudzajiem fotogrāfiem.

"Aizgāju uz pludmali, un tur mani apsēda paparaci orda. Šodien es viņiem parādīju īstu šovu un pozēju arī ūdenī. Drīz vien šīs bildes pārpludinās internetu, tā kā gaidiet," savā Twitter profilā raksta Koko, un viņai, protams, izrādījās taisnība.

32 gadus vecā Koko ir īsta interneta varone, un viņas aktivitāte, dažādos veidos eksponējot savas krāšņās ķermeņa aprises, izpelnījusies pasaulē labākās pēcpuses titulu.

Viņas fani ir vienprātīgi par Koko dibena neprātīgo skaistumu, tomēr tie ir sadalījušies divās karojošās nometnēs: vieni uzskata, ka viņu iemīļotās zvaigznes dibens ir uzlabots ar implantu palīdzību, turpretī citi ir pārliecināti, ka viss ir dabīgs.

Šādu versiju popularizē arī pati Koko. "Mēs veiksim pārbaudi," viņa stāstīja intervijā žurnālam Playboy. "Mans vīrs atļaus kādai sievietei kārtīgi izmīcīt manu pakaļu, un tad tik jūs redzēsiet! Man vienmēr ir bijis liels dibens, jau kopš pašas jaunības."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!