Foto: Privātais arhīvs
Fitnesa pasaulē iemirdzējusies jauna zvaigzne. Ārvalstu mediji nebeidz vien jūsmot par 20 gadus veco austrālieti Megiju Raselu (attēlā), kurai ir ne tikai ļoti skaista sejiņa, bet arī seksīgs augums ar vareniem muskuļiem.

Izdevums The Daily Mail ziņo, ka Megija ir Austrālijas uzlecošā fitnesa zvaigzne, kuras daili un spēku ļaudis novērtējuši arī ārpus viņas dzimtās robežām. Rasela ne tikai guvusi vērā ņemamus panākumus dažādās sacīkstēs, bet arī iemantojusi lielu slavu sociālajos tīklos.

Kā vēsta izdevums, Megijas treniņu grafiks ir piesātināts un viņai nākas pamatīgi nopūlēties, lai uzturētu sevi formā. Izskatīgā blondīne katru dienu trenējas vismaz četras stundas. Sešas reizes nedēļā jaunā dāma cilā smagumus, lai uzkačātu muskuļus, savukārt kardiotreniņi tiek veikti katru dienu.

Turklāt Megija īpaši seko līdzi savai ēdienkartei. Viņa dienā uzņem tikai aptuveni 1100 kaloriju, un viņa pilnībā no sava uztura izslēgusi produktus, kas satur ogļhidrātus. Tas viss tiek darīts cēla mērķa vārdā - Rasela gatavojas prestižajam World Beauty, Fitness and Fashion konkursam, kurš norisināsies šomēnes.

Neatlaidīgā meitene kļuvusi ne tikai par fitnesa, bet arī sociālo tīklu zvaigzni. Megija vietnē Instagram izveidojusi foto blogu, kurā viņa publicē iedvesmojošus foto ar savu trenēto ķermeni un brangajiem muskuļiem. Raselai jau izdevies piesaistīt gandrīz 15 tūkstoš sekotāju, un fanu pulciņš ar katru dienu pieaug.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!