Foto: Instagram.com/_julia_kriger_/
Daudzas mazas meitenītes spēlējas ar Bārbijām, bet citas izaug lielas un pašas kļūst par lellītēm. Viens dzīvs lelles iemiesojums dzīvo arī Krievijā – tā ir Jūlija Krīgere (attēlā) no Novosibirskas.

Pretēji daudzām "dzīvajām lellēm", kuras savu izskatu uzlabojušas mākslīgi, Jūlijas unikālais skaistums ir dabas dots. Daba viņu apdāvinājusi ir glītu, smalku sejiņu, lielām, zilām acīm, zeltainiem matiem, šmaugu vidukli un slaidām kājām.

Tiesa, lai gan Jūlija ir pret plastiskajām operācijām, viņa neslēpj, ka savulaik palielinājusi krūtis. Savukārt viss pārējais esot pavisam dabisks un tikai nedaudz izskaistināts ar dekoratīvo kosmētiku.

"Pirmo reizi ar Bārbiju mani sāka salīdzināt, kad vēl mācījos skolā. Mani tas nemaz nepārsteidza un arī neaizvainoja, jo tas tikai nozīmē to, ka man ir glīti un simetriski sejas vaibsti," mediji citējuši Jūliju.

Viena no meitenes spilgtākajām izskata iezīmēm ir viņas lielās, zilās acis. Kā skaidrojusi Jūlija, viņa nesaprot, kāpēc cilvēki tām pievērš tik lielu uzmanību – viņa pati esot apradusi ar savām acīm un viņai tās šķietot pavisam normālas.

Tāpat viņa atzinusi, ka krūtis palielinājusi praktisku iemeslu dēļ – lai apģērbs uz viņas auguma izskatītos labāk. Šobrīd Jūlija var lepoties ar D izmēra krūtīm.

"Tas nozīmē, ka varu vilkt jebkuru kleitu, kas labāk izskatās bez apakšveļas, un būt pārliecināta, ka izskatīšos satriecoši," sacījusi simpātiskā meitene.

Pēdējās dienās Jūlija kļuvusi par īstu sensāciju, un par viņu raksta ne tikai mediji Krievijā, bet arī citās zemēs. Tāpat strauji pieaudzis viņas Instagram fanu pulks – meitenes foto blogs jau piesaistījis vairāk nekā 18 tūkstošus sekotāju.

Эфир прошел хорошо, звонили двое мужчин, один представился простым парнем, и как-то у нас с ним сразу не заладилось😒 Второй звонок был от Романа, он сразу мне понравился👆🏼 Потому что Роман, первым делом, сказал, что я неглупая девушка, чем подкупил меня😉😏 Да, Роман знает подход к девушкам👆🏼 Потому что, что? 🤔 Потому что, Роман - хитрый😈 Хотите видео эфира?😊 Хотя, какая разница? Я же все равно выложу😇

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on Apr 5, 2017 at 6:52am PDT

🏔

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on Mar 31, 2017 at 8:52am PDT

Замри... И молча мне в глаза смотри...

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on Mar 13, 2017 at 11:39pm PDT

Просто жить, пока не умрешь, - уже тяжелая работа...

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on Mar 12, 2017 at 1:35am PST

С 8 марта, девчули😘🌹

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on Mar 7, 2017 at 9:26pm PST

Я за женскую гордость! За ту, которая не позволяет писать первой, звонить первой, даже думать первой... А если и думать, то не признаваться в этом никому, даже себе🙊 Лучше слыть гордячкой, холодной недотрогой, зато отдать сердце самому отважному и упорному из всех, чем с легкостью, словно на подносе, подавать свои чувства🙅🏼 Ни один мужчина не должен затрагивать твою душу так, чтобы это затмевало чувство собственного достоинства и сподвигало на какие-либо действия! Я за принцесс, ждущих в замках🐉🏰👸🏼 Я за розы, укрытые в глубине сада🌹🌹🌹

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on Feb 15, 2017 at 6:45am PST

Сейчас бы убежать, в детство убежать🏃🏼‍♀️

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on Jan 30, 2017 at 12:25am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!