Foto: Vida Press
Lielbritānijas princis Harijs kopā ar dzīvesbiedri Saseksas hercogieni Meganu un abu kopīgo dēliņu Ārčiju Harisonu šonedēļ devies oficiālajā vizītē uz Āfriku. Plašsaziņas līdzekļi uzcītīgi atspoguļo katru ģimenes soli, un plašu ievērību publiskajā telpā iemantojis īpaši romantisks foto, kurā iemūžināts Saseksas hercogu pāra skūpsts.

Jau vēstīts, ka princis ar ģimeni pirmdien no rīta ielidoja Keiptaunā. Drīz pēc tam viņš kopā ar sievu apmeklēja vairākus publiskus pasākumus, bet maija sākumā dzimušo dēliņu tikmēr pieskatīja auklīte.

Savukārt otrdien Saseksas hercogu pāris devies uz izdaudzināto Monvabisi pludmali, kur notikusi tikšanās ar sērfošanas instruktoriem un mentoriem, kas sniedz palīdzību un atbalstu jauniešiem ar garīgās veselības problēmām, vēsta dažādi ārzemju plašsaziņas līdzekļi.

Tāpat arī pāris apmeklējis labdarības organizāciju, kas tūkstošiem jauniešu un bērnu Dienvidāfrikā ik dienu nodrošina bezmaksas maltītes.

Kā ķirsītis uz kūkas Meganas un Harija publiskajām gaitām bijis viņu skūpsts, kuru izdevies iemūžināt arī kādam īpaši veiksmīgam fotogrāfam.

Momentuzņēmums medijos izpelnījies plašu ievērību, liekot ļaudīm jūsmot par abu saskanīgajām, siltajām attiecībām, kas burtiski izstaro mīlestību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!