Foto: Privātais arhīvs
Šī gada pavasarī Latviju ar savu vizīti pagodināja Lietuvas slavenākais transseksuālis Agnese Landau (attēlā), dzimusi kā Rauls Mamedli. Pēc viesošanās Rīgā Agnese kļuvusi vēl satriecošāka – viņas labumu pašbildītes sociālajos tīklos sākušas plūst ar dubultu ātrumu.

Agnese jeb Rauls dzimusi Azerbaidžānā, bet jau vairākus gadus dzīvo mums kaimiņos - Lietuvā. Viņa tiek dēvēta par Lietuvas slavenāko transseksuāli, bet pati sociālajos tīklos sevi dēvē par "Lietuvas mīlestības simbolu".

Savu mīlestību Agnese dāsni dala sociālajos tīklos, kur ik dienas publicē kādu iedvesmojošu attēlu. Īpaši aktīva meitene ir Instagram - tur viņai ir vairāk kā 28 tūkstoši fanu, kuri dāsni apkarina ar "patīk" atzīmēm un cukurainiem komentāriem ikvienu Agneses bildīti.

Agneses bildīšu galvenie varoņi ir viņas pašas apaļumi, kas ir gaužām saprotami, jo skaidrs, ka cilvēkam, kurš dzimis kā Rauls, nav viegli tikt pie krūtīm un dibena, kādu varētu apskaust ikviena sieviete. Tāpēc Agnese nekautrējas, bet lepojas un iedvesmo.

Agneses Instagram profilā vērts ielūkoties ikvienai meitenei, kurai, sekojot aktuālajām vēsmām, tīk bildēt un atrādīt citiem savu dupsi un pupus. Transvestītu meitene to iepraktizējusies darīt īpaši daudzos veidos, un viņas piemērs var kalpot kā pamācība daudzajām Latvijas selfiju mīļotājām.

Ikdienā Agnese darbojas kā friziere un stiliste, bet šopavasar bija ieradusies Rīgā, lai baudītu Rīgas 22. modes nedēļas skates un iedvesmotos tālākai darbībai.

Vizīte nav bijusi veltīga - kā ar prieku novērtē Lietuvas mīlestības simbola fani, Agnese šovasar sociālajos tīklos kļuvusi īpaši aktīva, vairojot mīlestību pasaulē ar vēl kuplāku skaitu maiguma pilnu bilžu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!