Foto: Instagram.com/kristinapimenova2005/
10 gadus vecā krievu mazulīte Kristīna Pimenova (attēlā) izdzīvo daudzu sieviešu sapni. Mediji, modes eksperti un pielūdzēji sociālajos tīklos bieži vien viņu dēvē par "nākamo topmodeli" un "skaistāko bērnu pasaulē", un nesen viņa šos titulus attaisnojusi – viņa noslēgusi līgumu ar ietekmīgu modeļu aģentūru.

Jau vēstīts, ka Kristīna ir dzimusi 2005. gada 27. Decembrī Maskavā un modes pasaulē ir jau kopš trīs gadu vecuma. Par viņas karjeru rūpējas mamma – bijusī modele Glikērija Širokova.

Par spīti tam, ka Kristīnas pielūdzēji un nelabvēļi vairākkārt lauzuši šķēpus par meitenītes vecuma atbilstību skarbajam modes biznesam, viņas karjera uzņēmusi galvu reibinošus apgriezienus.

Mazās krievu modelītes vārds šonedēļ atkal rotā mediju virsrakstus. Tiek ziņots, ka Kristīna no Maskavas pārcēlusies uz Losandželosu un parakstījusi ienesīgu līgumu ar modeļu aģentūru LA Models.

Šis svarīgais notikums plaši atspoguļots pasaules ietekmīgākajos medijos, un mazās Kristīnas karjeras pavērsienu kaismīgi apsprieduši gan sajūsmināti fani, gan nelabvēļi.

So happy to be a part of the family @lamodels @newyorkmodels #lamodels #nymodels #kristinapimenova 🙌❤️

A photo posted by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on Feb 3, 2016 at 7:00pm PST

Sabiedrība jau atkal sadalījusies divās nometnēs – vieni priecājas par meitenītes panākumiem, savukārt citi šausminās, ka modeļu bizness nozadzis Kristīnai bērnību. Savukārt pati modele un viņas gādīgā māmiņa nekādus komentārus nav sniegušas.

Kristīna savulaik jau sadarbojusies ar tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā Dolce&Gabbana, Vogue, Roberto Cavalli, Benetton un daudziem citiem. Jomas darboņi meitenes nākotnes izredzes modes sfērā vērtē kā izcilas.

#pobedavika #kristinapimenova

A photo posted by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on Jan 30, 2016 at 4:37pm PST

#kristinapimenova #bw

A photo posted by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on Jan 21, 2016 at 4:13pm PST

#pobedavika

A photo posted by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on Jan 17, 2016 at 1:05pm PST

#kristinapimenova #sunlight

A photo posted by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on Jan 6, 2016 at 8:35pm PST

#kristinapimenova #pobedavika

A photo posted by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on Dec 23, 2015 at 7:20pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!