Foto: Publicitātes attēli
Vietējās interneta zvaigznes "Latvian Sisters" jeb Elīna un Lida nupat laidušas klajā pašu veidotā interneta raidījuma "Sisters show" otrās sezonas pirmo epizodi.

Jaunajā sezonā skatītājus gaida krasi citādāks šova koncepts, kā arī īpaši atlasītu viesu sastāvs. Fanus sagaida arī vēl viena būtiska izmaiņa – šovs turpmāk būs latviešu valodā, portālam "Delfi" teic viena no māsiņām Elīna.

Otrās sezonas atklāšanas pasākumā pulcējās daudzas vietējās slavenības, kopīgi noskatoties daudzsološo treileri un daloties prognozēs par gaidāmajiem pavērsieniem šovā.

Kā zināms, raidījuma pirmajā sezonā tika pārbaudītas viesu spēju un drosmes robežas, liekot izpildīt emocionāli grūtus un nepatīkamus izaicinājumus. Šova otrajā sezonā dalībnieki tika sadalīti komandās, vadoties pēc viņu profesijām vai hobijiem, liekot viesiem kopīgiem spēkiem izpildīt visai negaidītus un izaicinošus uzdevumus.

Raidījuma treilerī redzams, ka šīs sezonas viesu vidū būs tādas pašu mājās zināmas personas kā Evelīna Pārkere, Felipe Gabriels, Ozols, Rolands Če, Samanta Tīna, Aleksandrs Samoilovs, Kaspars Kambala, Beta Beidz, Lauris Zalāns un citi.
Patlaban šajā sezonā ir paredzētas četras epizodes, taču šova veidotājas neizslēdz iespēju, ka nākotnē tiks veidotas arī nākamās sērijas.

Atraktīvās māsas Elīna un Lida līdz šim ieguva plašāku atpazīstamību gan veidojot dažāda satura youtube klipus, gan veidojot oriģinālus un asprātīgus video platformā "TikTok", kur veiksmīgi ieguvušas vairāk nekā 1.6 miljonus sekotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!