Foto: DELFI

Trešdienas, 5. februāra, vakarā kinoteātrī Splendid Palace norisinājās komēdijšova Sex Guru pirmizrāde, kuru apmeklēja arī krietns pulciņš sabiedrībā zināmu dāmu.

Galvenajā lomā interaktīvajā komēdijšovā iejuties populārais pasākumu vadītājs un radiostacijas Skonto atpazīstamākā "balss" Valdis Melderis, bet izrādes versijā krievu valodā piedalās Edmunds Kaševskis.

Kā vēsta teātra kompānijas Domino pārstāvji, izrādē iecerēts ar veselīga humora devu, taču visai pikanti un atklāti runāt ar skatītājiem par seksu - galveno lomu atveidotāji mēģinās atbildēt uz jautājumiem, cik bieži jānodarbojas ar seksu, ko patiesībā vēlas sievietes un vīrieši, un citiem.

Tiek solīts, ka lekcijas veidā notiekošais šovs Sex Guru daudziem palīdzēs izdzirdēt atbildes uz jautājumiem, kurus viņi nav uzdrošinājušies uzdot iepriekš, bet kas vienmēr viņus interesējuši, uzkarsējot asinis un kairinot iztēli.

Sex Guru pamatā ir austriešu autora Volfganga Veinbergera luga, to ar lieliem panākumiem rāda Lielbritānijā, Polijā un Lietuvā, bet Rīgas pirmizrādi novērtēt bija ieradušās tādas seksa ekspertes kā Ieva Adamss, Inta Fogele, kura nekad nav vairījusies runāt par pikantām tēmām, un Rita Lasmane.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!