Foto: Vida Press

Viens no pasaulē populārākajiem skaistumkonkursiem ir Brazīlijā notiekošais "Miss Bum Bum", kas ik gadus vienkopus pulcē valsts skaistāko dupsīšu īpašnieces. Tiesa, kārdinošs dibentiņš nav laimes garants.

Šonedēļ ārvalstu medijos uzvirmojis traģisks stāsts par vienu no pērnā gada konkursantēm Deboru Dantas (attēlā).

Dzīve pēc konkursa nav bijusi viegla – pievilcīgā jauniete piedzīvojusi smagu depresiju, mierinājumu meklējusi alkoholā un antidepresantos, kas novedis pie pašnāvības mēģinājuma.

Kā Brazīlijas medijiem stāstījusi kāda 20 gadus vecās daiļavas draudzene, lielu lomu meitenes psiholoģiskajā sabrukumā spēlējušas neveiksmīgas attiecības.

Viņa bijusi kopā ar kādu Brazīlijā zināmu dziedātāju, bet šim mīlasstāstam pielikts punkts, kad vīrietis paziņojis – viņam ir 20 bērni un viņš vēlas, lai Debora laiž pasaulē viņa 21. atvasi.

Šķiršanās slikti ietekmējusi jau tā emocionālo Deboru, viņa sākusi lietot alkoholu un praktiski visu laiku atradusies skurbulī. Beigu beigās sieviete nolēmusi sev atņemt dzīvību.

Pēc lēciena no ceturtā stāva viņa gan izdzīvojusi, bet, kā pati atklājusi paziņojumā no slimnīcas, kur tagad atrodas, tagad ir paralizēta no jostasvietas uz leju.

"Turpiniet lūgties par mani, un es esmu bezgala laimīga par to, ko jūs jau līdz šim esat darījuši manā labā," saviem tuviniekiem, draugiem un faniem vēstījusi Debora.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!