Foto: Publicitātes foto

Fitnesa trenere Paula Freimane ir viena no pamanāmākajām veselīga dzīvesveida popularizētājām sociālajos tīklos, kur viņa labprāt arī dalās ar vērtīgiem padomiem. Šonedēļ viņa nākusi klajā ar septiņiem noderīgiem ieteikumiem, kas palīdzēs sākt ēst veselīgāk.

Kā pirmo punktu fitnesa trenere minējusi no ēdienkartes neizslēgt savus mīļākos ēdienus, bet gan aizstāt tos ar veselīgāku alternatīvu. Tā, piemēram, burgeru mīļotājiem viņa ieteikusi tos veselīgākā versijā pagatavot mājās.

Tāpat arī Freimane ieteikusi dot priekšroku svaigai pārtikai, nevis tādai, kas ir termiski vai kā citādi apstrādāta, kā arī ieteikusi "nedzert kalorijas" – atteikties no sulām un limonādēm.

Ceturtajā punktā fitnesa trenere mudinājusi ēst riekstus jeb veselīgos taukus. Tāpat arī Paula ieteikusi cepšanas receptēs izvēlēties pilngraudu miltus.

Noslēgumā veselīga dzīvesveida popularizētāja aicinājusi neaizmirst par ūdeni un ieteikusi 30 minūtes pirms katras maltītes izdzert glāzi šī šķidruma, kā arī uzturā lietot vairāk proteīna saturošus produktus un dārzeņus.

Jāatzīmē, ka Freimane saviem sekotājiem vienmēr loti uzsvērusi, ka skaista ķermeņa reljefa pamatā ir pienācīgs ēdiens un regulāri treniņi, nevis badošanās un sevis nomocīšana sporta zālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!