Foto: Publicitātes foto
Marts pašmāju popmūzikā bijis visai ražīgs – klausītāju novērtējumam sniegtas gan jaunas dziesmas, gan videoklipi, un "Delfi Izklaide" piedāvā vēlreiz atskatīties uz spilgtākajiem šī mēneša jaunumiem.

Ozols laiž klajā hita 'Zapte' videoklipu

Foto: Publicitātes foto

Ar jaunu videoklipu klajā nākuši pašmāju reperi Ozols, rolands če un xantikvariāts – plašākas sabiedrības novērtējumam šonedēļ sniegts klips kompozīcijai "Zapte", kas iekļauta arī pērn iznākušajā albumā "Neona pilsēta".

Lasīt vairāk

Video: Dziedošais policists Puzikovs piedāvā hitu par dzīves baudīšanu

Foto: Publicitātes foto

Ar muzikāliem jaunumiem savus dailrades cienītājus iepriecinājis dziedošais policists Nikolajs Puzikovs – plašākas saiedrības novērtējumam sniegta dziesma "Lamatas", kurai tapis arī videoklips.

Lasīt vairāk

Kaspars Dimiters velta dziesmu Kivičam un Skulmei

Foto: DELFI/LETA

Lai gan pēdējā laikā norimusi sabiedrības interese un ažiotāža, kas vairāku nedēļu garumā apvija mūziķi Andri Kiviču un viņa draudzeni Lieni Skulmi, abi joprojām turpina par sevi dažādos veidos atgādināt. Mīlētāju izdarības piesaistījušas arī dziesminieka Kaspara Dimitera uzmanību, un viņš pārim pat veltījis skaņdarbu.

Lasīt vairāk

Samanta Tīna un Rudd izdod kopīgu dziesmu 'Vilku bars'

Foto: Publicitātes foto

Ar jaunu skaņdarbu savus fanus iepriecinājusi Samanta Tīna – plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta dziesma "Vilku bars", kas tapusi kopā ar mūziķiem Dj Rudd un Matīsu Kļaviņu.

Lasīt vairāk

'Transleiteris' ar Zeltiņu, Rasimu un Leperu publisko īpašu veltījumu dāmām

Foto: kadri no video

Ar ļoti īpašu un skaistu pārsteigumu 8. martā dāmas iepriecinājuši duets "Transleiteris". Mūziķi apvienojušies ar Rihardu Leperu, Kristapu Rasimu un Renāru Zeltiņu, un Sieviešu dienā publiskota "Aizmugures ielas zēnu" liriskā dziesma "Es gribu to šādi te", kurai tapis arī juteklisks video.

Lasīt vairāk

Ar singlu 'ChupaChups' sevi skaļi piesaka dziedātāja Christiana

Foto: Publicitātes foto

Sieviešu dienā, 8. martā, ar ritmisku un stilīgu debijas singlu, kuram dots nosaukums "ChupaChups" pašmāju mūzikā sevi skaļi pieteikusi jaunā dziedātāja Christiana, īstajā vārdā Kristiāna Budčenko. Kompozīcijai tapis arī izteiksmīgs videoklips.

Lasīt vairāk

Šarmantā Laura Rizzotto piedāvā jaunu videoklipu

Foto: Publicitātes foto

Jaunu muzikālu pārsteigumu savas daiļrades cienītājiem pēc ilgāka pārtraukuma sagatavojusi Brazīlijā dzimusī dziedātāja Laura Rizzotto. Plašākas sabiedrības novērtējumam šonedēļ sniegts singls "Tightrope", kam tapis arī videoklips.

Lasīt vairāk

Antra Stafecka atgriežas apritē ar juteklisku dziesmu

Foto: Kadrs no video

Muzikālajā apritē ar jaunu skaņdarbu atgriezusies dziedātāja Antra Stafecka. Plašākai sabiedrībai šonedēļ prezentēta jutekliskā kompozīcija "Dienā", kuru Antra radījusi kopā ar savu mīļoto vīrieti, grupas "Otra puse" dalībnieku Jāni Čubaru.

Lasīt vairāk

'Singapūras satīns' nāk klajā ar jaunu videoklipu un izziņo albumu

Foto: Publicitātes foto

Viena no skaļākajām un skandalozākajām pašmāju mūzikas grupām – reperu apvienība "Singapūras Satīns" – fanu vērtējumam šonedēļ nodevusi jaunu videoklipu, kurā nofilmējusies arī kāda ļoti īpaša dāma – sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrajā sezonā iepazītā Alīna. Tāpat arī mūziķi ziņo, ka pavasarī gaidāms otrais studijas albums.

Lasīt vairāk

Adriana Miglāne piedāvā pavasarīgu singlu

Foto: Lauris Vīksne

Ar jaunu singlu savus fanus iepriecinājusi dziedātāja, šova "X Faktors" pirmajā sezonā iepazītā Adriana Miglāne. Plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta dziesma "Beautiful Way", kas tapusi sadarbībā ar populāro pašmāju producentu Kasparu Ansonu un angļu mūziķi Lisbī Steintoni, kuras singli ir iekļuvuši BBC Radio 2 karstajā rotācijā un kura ir sadarbojusies ar vairākiem pasaulē populāriem mūziķiem un dziesmu autoriem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!