Foto: Publicitātes attēli
TV šova "Randiņš ar Dzelzīti" beidzies 33 gadus vecajai Lindai Kantei – fizioterapeitei un dūlai, kura pieteicās cīņai par aktiera Laura Dzelzīša sirdi. Go3 straumēšanas platformā izskanējusi šī mīlas šova 9. sērija, kas bija liktenīga Lindai. Kāpēc?

Šova "Randiņš ar Dzelzīti" jaunākā sērijā dalībniece Linda devās jau otrajā randiņā ar Dailes teātra aktieri Lauri Dzelzīti, abi kuģoja atklātā jūrā ar laivu. Meitene bija saposusies, taču tas neglāba viņu no Dzelzīša antipātijām, kuras viņš vēlāk intervijās nemaz neslēpa. Linda nu galīgi neesot meitene viņa gaumei.

Dzelzītis pauda, ka Linda ir ārišķīga un par daudz demonstrējas. Viņš gan to netiesā un uzskata, ka tāda meitene kādam citam vīrietim būtu pašā laikā: "Man tādi pretenciozi cilvēki nu galīgi nav tuvi. Man patīk slēptāks skaistums," postulē varonis. Arī Linda šo atstumšanu pamanīja, taču savu attieksmi attaisnoja – "ko tur mocīties, laid mani mājās!"

Vienlaikus Linda randiņu ar Dzelzīti salīdzināja ar labu seksu, uz ko aktieris pauda nožēlu, ka viņai laikam ar to "nav paveicies". Lauris teic, ka "ir miljoniem galvā nesamudrītu čaļu", kuriem tieši šī dāma varētu nest lielu laimi, taču viņš tas tomēr nebūs.

Atstumšana, atgrūšana, noliegums – tā šova dalībniece vērtē izbraukumu jūrā ar Lauri. Uz Lindas arī krita Dzelzīša cirvis brīdī, kad viena no palikušajām mīlas šova četrām dāmām bija jāsūta mājās. Vecpuisim nepatīkot "tādi skaidri mājieni", argumentus izbalsošanā pauda aktieris, "labāk, lai tas kronis ir iekšpusē," par Lindas ekstravertumu teic viņš. Tādējādi šovu pameta 33 gadus vecā Linda.

"Randiņu ar Dzelzīti" turpina sociālo tīklu menedžere Doloresa, kanāla TV24 producente Līga un tumšmate Baiba, kura šovā nepiedalījās no paša sākuma, bet gan ieradās pēc tam, kad noteikumu pārkāpuma dēļ diskvalificēta tika efektīgā Santa.

Atgādinām, ka šova noteikumi paredz: tā galvenais varonis, Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis neredz dalībnieču sejas – tās ir paslēptas aiz maskām, un šova noteikumi paredz, ka dāmas nedrīkst maskas noņemt, jo Dzelzītim esot jāizvēlas ar sirdi, nevis acīm. Pats aktieris jau pēc šova intervijās medijiem paudis, ka "tas ir tikai šovs", un viņš neuzņemas atbildību par to, kā skatītāji traktē viņa izvēles un uzvedību raidījumā. Cilvēkiem esot jāsaprot, kā tiek ražoti "popkultūras" produkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!