Foto: Privātais arhīvs

Amerikā dzīvojošā latviete Karīna Akmens apprecējusies ar savu draugu Endrjū Hīliju, liecina fitnesa skaistules publiskotie attēli "Instagram" platformā.

Karīna Akmens, kura popularitāti ieguva 2012. gadā kā viena no seksīgākajām pašmāju fitnesa modelēm, otro reizi izgājusi pie vīra. Dominikānas Republikā viņa mijusi gredzenus ar Endrjū Hīliju, ar kuru ir kopā vairāk nekā divus gadus un pērn saņēma viņa bildinājumu.

"Mis un Misters Hīliji," kāzu attēlus paraksta Karīna, liekot noprast, ka pieņēmusi vīra uzvārdu. Zem jaunās sievas paziņojuma par skaisto notikumu virknējas viņas sekotāju laimes vēlējumi, tostarp arī no pašmāju fitnesa skaistulēm.

Atgādinām, ka 2015. gadā viņa apprecējās ar amerikāni Zaku Smitu. Abiem ir arī kopīga meitiņa, kura bija klāt arī kāzās tagad.

Akmens pirmajai laulībai gan nebija lemts ilgs mūžs – trīs gadi. Pērn Karīna atklāja, ka pieņēmusi lēmums šķirties, jo atklājies, ka vīrs viņai bijis neuzticīgs laikā, kad viņa bijusi meitiņas gaidībās. Pēc šķiršanās viņa bija saglabājusi bijušā vīra uzvārdu, bet nu būs Karīna Hīlija.

Karīna ieguva popularitāti pēc tam, kad viņa drosmīgi atrādīja Latvijai savu trenēto ķermeni un lauza mītu par to, ka dāmām nepiedien muskuļi un smagumu cilāšana. Vēlāk viņa pārcēlās uz ASV, tur apprecējusies un izšķīrusies, laidusi pasaulē meitiņu un aktīvi turpina trenēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!