Kāda sieviete, kura visu mūžu bijusi vientuļa, savu mīlestību satikusi tikai veco ļaužu pansionātā. 76 gadus vecā tantiņa nolēmusi nelaist garām iespēju un oficiāli reģistrēt savu laulību ar mīļoto.

Liktenīgā tikšanās notikusi Kazaņas veco ļaužu pansionātā - pensionāre Sakina iemīlējusi 67 gadus veco Gusmanu Vaļiuļinu, kurš invaliditātes kompleksu dēļ nekad iepriekš nav bijis precējies.

Abi pensionāri nav cerējuši tādā vecumā iemīlēties, taču laiku nav tērējuši un apprecējušies iestādē, kur satikušies.

"Viņš ir ļoti labs cilvēks. Nedzer, nepīpē, izpalīdzīgs. Bija brīži, kad sliktas pašsajūtas dēļ nolikos gultā, bet viņš no manis ne soli neatkāpās: te mitru lupatiņu atnesa, te tēju uzvārīja," resurss LifeNews citē līgavas vārdus.

Pensionāre Sakina apgalvo, ka ir gatava vīram dāvāt to mīlestību un maigumu, kas līdz šim nav ticis nevienam vīrietim.

Jaunībā viņai nav atlicis laika attiecībām, jo uz darbu viņu gājusi līdz ar rīta gaiļiem, bet mājās nākusi nakts melnumā. Turklāt viņai esot bijusi ļoti stingra māte, kura aizliegusi pat skatīties uz vīriešu pusi.

"Pat tad, kad pie manis vīrieši nāca ar konkrētu piedāvājumu precēties, mamma visus viņus dzina prom, dažreiz pat ar nūju," sūkstījusies pensionāre.

Tagad, kad viņas personīgajai laimei nekas netraucē, Sakina ir gatava savu atlikušo dzīvi veltīt vīrietim, turklāt laulības iniciatore bijusi tieši viņa, jo Gusmans esot bikls un nekad mūžā neuzdrīkstētos lūgt viņas roku.

Internāta direktore Eleonora Serebrjakova uzsver, ka šis ir pirmais tamlīdzīgais gadījums viņas pieredzē. Kāzas tika nosvinētas musulmaņu tradīcijās, bet jaunlaulātajiem piešķirta atsevišķa istabiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!