Foto: Privātais arhīvs

Pavasaris ir pilnā plaukumā, kas nozīmē – arī vasara vairs nav aiz kalniem. Džemperus nomainīs īsroku krekliņi, kājas vairs nesegs bikses un gari svārki, bet pa pludmali varēsim drasēt peldkostīmos, ne treniņtērpos.

Lai palīdzētu tiem, kuri vēl nejūtas pilnīgi gatavi izrādīt savus augumus un, iespējams, ir apjukuši daudzo diētu un vingrojumu piedāvājumā, DELFI Izklaide piedāvā video pamācību apkopojumu.

Šo vingrojumu lielākais pluss – tos var veikt jebkur. Tas nozīmē, ka tiem, kuri veselīgu dzīvesveidu uzskata par dārgu prieku un labprātāk guļ dīvānā, vairs attaisnojumu nav.

Atā, riepa! Vingrojumi perfektai vēdera presei

Profesionālās fitnesa treneres Sintijas Katkevičas vingrojumu programma palīdzēs ātri tikt pie skaista vidukļa. Tajā ietilpst pa trim vingrojumiem trīs sērijās, un kustības nav sarežģītas.

Variējot ar izpildīšanas reižu skaitu, tās būs pa spēkam kā iesācējam, tā labam sporta draugam. Lielākais pluss – vingrot var jebkur.

Tiesa, jāpatur prātā, ka riepu tikai ar vēdera muskulatūras trenēšanu vien "nomest" nevar - ļoti liela loma ir pareizam uzturam.

Nav laika? Vingrojumi darba rūķiem


Viņš piedāvā treniņu programmu, kuru, iekļaujoties desmit minūtēs, ikviens var ērti izpildīt pat visšaurākajā birojā. Tā kā, atvainojiet, nekādu attaisnojumu to nedarīt vairs nav!

Regulāri vingrojot pēc Vildes ekspresprogrammas, iespējams uzlabot ne tikai auguma aprises, bet arī veselību, atvadoties no sāpēm mugurā un citām ligām, kas nereti piemeklē sēdoša darba darītājus.

Dibens kā persiks? Jā, tas ir iespējams


Fitnesa trenere Kristīne Kļučņika atklāj labākos vingrojumus, kas teju ikvienu pēcpusi var pārvērst par perfekti tvirtu persiku.

Trenere uzskatāmi nodemonstrē efektīvākos pietupienu veidus, atklājot, ka tos var taisīt, izmantojot gan svaru stieni, gan soliņu. Tāpat dibenam lieti noderēs vingrojumi uz paklājiņa. Daļu no vingrojumiem var veikt mājās, jo nav nepieciešams papildu aprīkojums.

Ideja ļoti sportiskam randiņam

Celies un, marš, uz parciņu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!