Foto: Vida Press

Karstu diskusiju saviem faniem nesen sarūpējusi amerikāņu "Playboy" modele Džena Bentlija (attēlā). Viņa paziņojusi, ka nolēmusi samazināt savas dabas dotās milzu krūtis, un daudzi ar to ir pagalam neapmierināti.

28 gadus vecā Džena, kura pozējusi ne tikai "Playboy", bet arī tādiem izdevumiem kā "Maxim", "FHM", "Esquire" un daudziem citiem, savu lēmumu argumentējusi ar to, ka lielās krūtis ļoti apgrūtinot viņas ikdienu. Turklāt varenie apaļumi viņu gandrīz satraumējuši.

"Es esmu sākusi skriet un cilāt smagumus, lai būtu formā, bet krūtis ir traucēklis. Es parasti velku stingru sporta krūšturi, bet tās tāpat mēdz izsprukt ārā.

Nesen kļuva pavisam slikti, kad skrēju pa Kalifornijas pludmali. Man mugurā bija tikai bikini, jo vēlējos tikai aši izskriet. Tas bija skaists rīts, saulīte bija tikko sākusi uzaust. Kad lēcu pāri viļņiem, kas apskalo liedagu, tās traki kratījās, un pēkšņi es jutu, ka pret manu zodu atsitas kaut kas smags.

Man bija sajūta, ka esmu saņēmusi belzienu, tas mani izsita no līdzsvara, un es apkritu. Neviens cits man nebija blakus, kad es palūkojos uz savu dekoltē un ieraudzīju – viena mana krūts bija izsprukusi no bikini," "The New York Post" post citējis modeli.

Džena skaidrojusi – kad viņa dabūjusi pa seju pati ar savu krūti, viņai pirmajā mirklī šķitis, ka kāds viņai ar kaut ko iemetis.

"Es nevēlos apbēdināt savus fanus, bet manas krūtis šobrīd man šķiet pārāk lielas. Es tās mīlu, tās ir bijušas tika labiņas, bet es šobrīd esmu pievērsusies kardiotreniņiem un svaru cilāšanai. Daži draugi, kuriem esmu pateikusi, ka grasos tās samazināt, ir pret, bet citi pilnībā izprot manu problēmu," sacījusi Džena.

Modele aicinājusi savus fanus sociālajos tīklos dalīties ar saviem padomiem, kā viņai rīkoties. "Pirms es pieņemu galējo lēmumu, vēlos sarīkot balsošanu. Es gribu zināt, ko par to domā mani fani, jo es ļoti augstu vērtēju viņu viedokli," sacījusi Džena.

Lieki teikt, ka vairums daiļaviņas fanu ir bezgala dusmīgi un sašutuši. Kā vēsta ārzemju mediji, sociālos tīklus pāršalkušas modeles pielūdzēju žēlabas, un daudzi aicinājuši viņu rūpīgi pārdomāt savu ieceri samazināt krūtis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!