Foto: Publicitātes attēli

Jaunā TV šova "Mīla kemperī" pirmajā sērijā piecas daiļā dzimuma pārstāves izvēlējēs sev ceļojuma partneri. No sešiem puišiem vienam bija jādodas mājās, un aizgājējs izrādījās latīņamerikas deju skolotājs Normunds.

Jaunā šova koncepts paredz, ka 11 puiši un meitenes metas izaicinošā mīlas spēlē un ceļojumā cauri visai Eiropai kemperos. Jauniešiem jāsadalās pa pārīšiem, un pirmajā sērijā dalībnieki pirmo reizi satikās viesu namā, kur iepazinās un ļāvās pirts priekiem, izrādīja savas ķermeņa aprises un atbildēja uz pikantiem jautājumiem. Dāmas novērtēja puišu augumus peldbiksēs, savukārt stiprā dzimuma pārstāvji kārtīgi izpētīja vien ar peldkostīmiem piesegtās sieviešu formas...

Pēc pirmās iepazīšanās dalībniekiem bija iespēja uzaicināt savu simpātiju uz randiņu.

Pirmās sērijas noslēgumā aiz borta palika latīņamerikas deju skolotājs Normunds, kuru neizvēlējās neviena meitene.

Juriste Elīza izvēlējās šajā piedzīvojumā doties ar reperi Tomu, studente Megija ieskatījās Edžū, baikerei Elīnai vispievilcīgākais šķita militārists Dāvids. Vissmagākais lēmums jau šova sākumā bija jāpieņem ugunsdrošības speciālistei Ivitai, izvēloties starp dejotāju Normundu un gaišmataino video operatoru Ronaldu. "Man nepatika, ka es paliku pēdējā, kurai jāpieņem tas gala lēmums. Bet dzīve ir dzīve. Es izvēlējos garāko no vīriešiem. Bačata ir laba lieta, taču es neesmu dejotāja," savu izvēli komentēja Ivita. Tādējādi Normunds, kurš šovā cerēja atrast inteliģentu dāmu ar raksturiņu, tālāk vairs nepiedalīsies.

Dziedātāja Alise Haijima, par kuru liela daļa Latvijas uzzināja tikai nupat saistībā ar "kokaīna skandālu", kurā iepīts arī deputāts Māris Olte, no visiem vīriešiem izvēlējās metālapstrādes ekspertu Rūdolfu. 23 gadus vecais puisis ikdienā nodarbojas ar metālapstrādi un smej, ka spēj ne tikai cietus priekšmetus ātri padarīt mīkstus, bet arī sievietes. Lai iekarotu Rūdolfa sirdi, dāmai ir jābūt apveltītai ar noslēpumainu acu skatienu un seksīgu balsi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!