Foto: Kadrs no video

Negaidīts pavērsies sašūpojis "Mīla kemperī" pārīšus – dāmām uzradusies konkurente, jo mīlas spēlei pievienojusies simpātiskā, 29 gadus vecā loģistikas eksperte un jaunā māmiņa Sinta.

Lieki laiku netērējot, jaunatnācēja Sinta uzreiz novērtē, kādi puiši ir šovā un kurš no viņiem daiļavas acij un sirdij šķiet tīkamāks. Saskaņā ar šova "Mīla kemperī" noteikumiem, jaunpienācējai ir visas tiesības nocelt kādai no meitenēm viņas otro pusīti, lai tālāko ceļu jau turpinātu divatā ar izvēlēto brašuli pie sāniem.

Lai arī puiši berzē rokas par daiļavas ierašanos, meitenes kļūst tramīgas un neslēpj nepatiku. Vēl vairāk – metas Sintu kritizēt ne tikai par kareivīgo uzvedību, bet arī nepieklājību.

"Pirmais iespaids bija interesants. Viņa atnāca pie mums un pat nepateica savu vārdu. Es saku, nu, nāc, iepazīsties! Bet viņa nepateica savu vārdu un mums tas likās dīvaini. Bet viņa tik ļoti bija aizskatījusies uz mūsu bufeti," par pirmo satikšanos ar jauniņo saka dalībniece Alise Haijima.

Tikmēr pārējās dāmas spriež, ka Sinta izskatās vecāka par saviem gadiem, ir nopietna un iedomīga un ilgi šovā nenoturēsies. Puiši gan steidz aizstāvēt meiteni, sakot, ka viņa sakautrējusies no tik daudziem cilvēkiem, taču piekrita, ka pieklājības normas nevajadzētu aizmirst jebkurā gadījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!