Foto: Publicitātes foto

9. decmembrī kanālā "STV Pirmā!" izskanēs iepzīšanās šova "Mīla kemperī" fināls, kurā par uzvaru cīnās divi pārīši - Rūdolfs un Alise, kā arī Oskars un Elīna. Kā vēsta šova veidotāji, par sīkumiem sakasījies pārītis, kuru uzskata par vissaskanīgāko.

Iepazīšanās un ceļojumu šova "Mīla kemperī" tuvākais pārītis, Alise Haijima un Rūdolfs, dodoties uz Itāliju, kur jau šovakar tiks noskaidroti uzvarētāji, turējās atstatus, jo bija saplēsušies par ko nenozīmīgu.

"Es uz Venēciju braucu tādām saskābušām sajūtām, jo īsi pirms brauciena sastrīdējāmies. Tad, kad gaidījām prāmi, palūdzu Rūdžijam nofotografēt mani. Tajā procesā mums sanāca nedaudz pastrīdēties. Mums bija domstarpības par to, kā kam būtu jāizskatās un jāpozē," savu viedokli skaidro Haijima.

Viņa teic: "Viņš to sāka uztvert personīgi un paziņoja, ka grib savu, nevis manu bildi. Ja tu tik personīgi uztver lietas, kuras saku tavā labā, tad es ar tevi nerunāšu kādu laiku! Nevis spīta pēc, bet gan distances ievērošanas nolūkos. Es varēju just, ka viņam kaut kāds stress bija uznācis, tomēr jau trīs nedēļas esam kopā visu diennakti," ilgstošās attiecības komentē jauniete.

Kamēr starp abiem mīlas balodīšiem virmoja dusmas, otrs fināla pāris, Oskars un Elīna baudīja viens otra kompāniju. Lai gan Oskars atzīst, ka Alise un Rūdolfs ir saskanīgāki par viņiem, viņš tomēr ir sportists un darīs visu, lai iegūtu uzvaru, jo nemākot zaudēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!