Foto: Publicitātes foto

Startējis jaunais TV šovs "Ģimene burkā", kurā citu starpā piedalās arī ietekmīgā influencere Katrīne Sauliete ar savām meitām un jauno draugu Pēteri Vasiļevski.

Jaunā šova koncepts paredz, ka šova varoņi burkā iemet kādu savu vēlmi, kam šova laikā būtu jārealizējas. Ko burkā iemeta Katrīne Sauliete?

Viņas meitas kamerām teic, ka mamma izteikusi vēlmi, lai jaunais dzīvesbiedrs Pēteris viņu apprec. Pati Katrīne gan apgalvo, ka tas bijis joks.

Kā eventuālās kāzas komentē pats Pēteris? Viņš uz jautājumu atbild ar pretjautājumu, proti, Saulietei maigā balsī vaicājot: "Precēsi mani kādreizīt?" Pēteris atbil ar: "Laiks rādīs! Nu kā var tevi negribēt precēt, nu!" Tomēr abi kameru priekšā atzīstas, ka grib apprecēties.
Jaunā šova producente Sandija Miezīte portālu "Delfi" informēja, ka "Ģimenei burkā" nav iepriekš uzrakstīts scenārijs (piemēram, ka šova kulminācijā būtu jānotiek Katrīnes un Pētera kāzām): "Viss, ko savos ekrānos redzēs "360TV" skatītāji, notiks pa īstam, bez iepriekš rakstīta scenārija," pauž Miezīte.

Ar savu pieredzi realitātes seriālā "Ģimene burkā" Katrīne Sauliete runās par daudzām sievietēm tik aktuālām tēmām kā attiecības ar bijušo vīru, jauna partnera ienākšana ģimenē, viņa iepazīšanās ar bērniem, ģimenes budžeta plānošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!