Foto: Vida Press

165 miljoni ASV dolāru – tādu cenu par savu jauno savrupnamu samaksājis kompānijas "Amazon" dibinātājs, šobrīd izpilddirektors Džefs Bezoss. Viņš iegādājies pašu dārgāko namu Kalifornijas (ASV) štatā.

"Wall Street Journal" ziņo, ka nama pārdevējs ir ASV mediju magnāts Deivids Džefens, un šis darījums starp Džefenu un Bezosu iezīmē jaunu cenas rekordu nekustamā īpašuma tirgū Kalifornijā.

Bezoss ir īpašnieks vairākām dārgām mājām, proti, viņam pieder īpašumi arī Teksasā, Vašingtonā, pašā Ņujorkas centrā un citviet. Tagad būs nams arī Beverlihilsā.

Par 165 miljoniem dolāru iegādātais īpašums ir vēsturiska muiža, celta pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados. Tās pirmais īpašnieks bija Holivudas filmu koncerna "Warner Bros." vadītājs Džeks Varners.

Vērienīgā villa ir 1300 kvadrātmetru plaša, ar daudzām istabām, vairākām terasēm, baseinu, tenisa kortiem, golfa laukumu.

Namu ieskauj vairāki dārzi, īpašumā ir arī divi viesu nami.

Pagaidām nav pieejami foto no Džefa Bezosa jaunā īpašuma. Sociālajā tīklā "Instagram" nekustamā īpašuma kompānija "Falcon Realty" publiskojusi attēlu ar namu, kura vērtība norādīta atbilstoša tai, ko par jauno īpašumu samaksājis pasaulē bagātākais cilvēks Bezoss.

View this post on Instagram

A post shared by Falcon Realty Group (@falconrealtygroup) on Feb 13, 2020 at 12:29am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!