Foto: Vida Press
Viens no pasaulē slavenākajiem plastiskās ķirurģijas entuziastiem un atbalstītājiem, par "dzīvo Kenu" dēvētais Rodrigo Alvess nesen piedzīvoja sāpīgu procedūru – lai iegūtu šmaugu vidukli, viņam tika izņemtas četras ribas. Vīrietis izņemtos kauliņus lepni atrādījis televīzijā.

Operācija tika veikta janvāra sākumā. Lai gan Alvess joprojām lieto stiprus pretsāpju medikamentus un staigā ar korseti, viņš jau atsācis iziet sabiedrībā.

Šonedēļ plastisko operāciju fanātiķis paviesojies britu televīzijas raidījumā "This Morning", kur pastāstījis par pārciesto un pie viena parādījis izņemtās ribas.

Alvess uz radījuma filmēšanu līdzi bija paņēmis burku, kurā iekonservētas viņa ribas, un nodemonstrējis tās plašākai sabiedrībai. Tāpat arī kundziņš padižojies ar savu neticami šmaugo vidukli, kura apkārtmērs tagad esot nieka 50 centimetri.

"Man izņēma četras ribas, lai es beidzot varu uzvilkt mazus džemperīšus, neievelkot vēderu," raidījumā pastāstījis 34 gadus vecais Alvess. Tiesa, viņš arī norādījis, ka izņemtās ribas, kas pēc kārtas bijušas 11. un 12., esot bijušas pilnīgi nelietderīgas un viņa ķermenī nav pildījušas nekādu jēdzīgu funkciju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!