Foto: Vida Press

Decembrī aprit 60 gadi, kopš lasītājus visā pasaulē priecē vīriešu žurnāls Playboy, un, iespējams, tieši apaļās jubilejas dēļ Amerikā sarosījušās žurnāla bijušās modeles, piedaloties dažādās reklāmās un citos projektos.

Īpaša sadarbība izveidojusies starp žurnāla modelēm un uzņēmumu, kas ražo dzeramo ūdeni 138 Water - ne viena vien "zaķenīte" jau paguvusi pikantās fotosesijās izrādīt ūdens pudeli, bet izskatās, ka tas tik drīz nebeigsies.

Šonedēļ uz Malibu pludmali devusies modele Žaklīna Svedberga, kura, tērpusies melnā bikini, apliecināja, ka ūdens reklāma var kļūt par vienu no erotiskākajām lietām, ko iespējams piedzīvot.

Šī nav pirmā reize, kad Žaklīna pikanti gozējas pludmalē - līdzīga fotosesija tapa jau šī gada novembrī, bet tagad modele kopā ar fotogrāfi Rakvelu Rišardu nolēmušas šo "eksperimentu" atkārtot.

Arī šī sesija izdevusies pat ļoti lārdinoša, kas gan nav nekāds pārsteigums - 2011. gadā Žaklīna bija žurnāla Playboy aprīļa mēneša meitene, bet 2012. gadā tika atzīsta par gada seksīgāko sievieti (Playmate of the Year).
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!