Foto: Vida Press

Nesen daudzus satrauca vēsts, ka populārajā vīriešu žurnālā Playboy vairs netiks publicētas kailas meitenes. Savukārt šonedēļ kompānijas Playboy Enterprises pārstāvji snieguši oficiālu paziņojumu, ka tiek pārdots leģendārais Losandželosas savrupnams.

Izdevums BBC vēsta, ka 1927. gadā uzcelto villu iespējams iegādāties par "nieka" 200 miljoniem ASV dolāru. Playboy šefs Hjū Hefners 1971. gadā to nopirka par vienu miljonu, un likumsakarīgi, ka pa šo laiku īpašuma vērtība tikai augusi.

Tiesa, pagaidām gan nav zināms, kādēļ savrupnams, kurš gadiem ilgi dēvēts par pašu leģendārāko ballīšu namu Losandželosā, tiek pārdots. Kā vēsta izdevums, 89 gadus vecais Hefners joprojām dzīvo villā un izvāksies tikai tad, kad kāds to nopirks.

Playboy savrupnams ir viens no šī brīža dārgākajiem īpašumiem ASV, taču katrs cents ir tā vērts. Villa pievienotā vērtība, protams, ir daudzās ballītes, kuras gadu gaitā rīkotas namā un ar savu klātbūtni pagodinājušas pasaules šovbiznesa lielākās zvaigznes.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka savrupnamā savulaik filmēts realitātes šovs un lērums Playboy erotisko foto sesiju norisinājušās villā un tās teritorijā. Turklāt mājā dzīvojuši vairāki paši slavenākie izdevuma "zaķīši", tajā skaitā arī Hollija Medisona, kura aizvadītajā gadā izdeva grāmatu par savu dzīvi šajā namā.

Tiesa, šie nav vienīgi savrupnama labumi. Nelielais zoodārzs ir, iespējams, eksotiskākā villas sastāvdaļa. Tajā mīt mērkaķīši, pāvi, pelikāni, papagaiļi, kakadu un citi zvēriņi. Arī tie nonāks jaunā saimnieka īpašumā.

Nav šaubu, ka izdaudzinātais savrupnams ir visai gards kumosiņš, taču daudzi Playboy fani nobažījušies, ka kailo meiteņu pazušana no žurnāla lappusēm un villas pārdošana, iespējams, iezīmē Playboy ēras galu un neatgriezenisku norietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!