Foto: Vida Press

Lai gan Playboy šefs Hjū Hefners šobrīd ir precējies, viņa bijušās draudzenītes ik pa laikam atklāj jaunus un satraucošus faktus par agrākajām attiecībām. Arī modele Kendra Vilkinsone (attēlā pirmā no labās) nav spējusi paturēt noslēpumā pagātnes nedarbus.

Hefneram šomēnes apritēs 90 gadi. Šobrīd viņš ir precējies ar par sevi sešdesmit gadus jaunāko Kristelu. Savukārt ne tik senā pagātnē pie Playboy bosa sāniem gozējās trīs leģendāri zaķīši – Kendra Vilkinsone, Hollija Medisona un Bridžita Markgārta (visi attēlā).

30 gadus vecā Kendra, kura šobrīd ir laimīgi precējusies un audzina divus bērniņus, šonedēļ viesojusies Hlojas Kardašjanas vadītajā TV šovā Kocktails With Khloe. Viņa pastāstījusi par agrāko dzīvi leģendārajā Playboy savrupnamā un attiecībām ar Hefneru.

Kendra ballīšu villā ievācās 18 gadu vecumā – viņa kļuva par vienu no vairākām Hefnera meitenēm. Bijusī modele raidījumā pastāstījusi, ka viņai pret Hjū nav bijušas romantiskas jūtas.

Viņa Playboy savrupnamu un attiecības ar Hefneru esot uzvērusi kā labu iespēju izrauties no nabadzīgās vides, kurā viņa mitinājusies pirms tam. Kendra arī nav slēpusi, ka laikā, kad draudzējusies ar Hjū, gulējusi ar citiem.

Vilkinsone atklājusi, ka shēma bijusi vienkārša. Viņa nekad neesot atļāvusies krāpt Hefneru viņa villā. Tā vietā viņa ar citiem vīriešiem tikusies netālu esošajos moteļos un viesnīcās.

Tiesa, šī nav pirā reize, kad Kendra atklāti runājusi par attiecībām ar Hefneru. Tā, piemēram, viņa savulaik stāstījusi, ka sekss ar Playboy šefu esot bijis nožēlojams.

Bijusī modele seksa laikā vienmēr esot bijusi piedzērusies vai appīpējusies zāli, un vēlāk nav slēpusi, ka viņa gulēšanu ar Hefneru uztvērusi kā darbu un pienākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!