Foto: Instagram.com/wilkejen/
Tabloīdi vēsta, ka pamatīgās naudas grūtībās nonākusi 32 gadus vecā "Playboy" modele Džena Vilke (attēlā) no Teksasas. Iecerētā karjeras izaugsme nav bijusi tik strauja, cik cerēts, tāpēc tagad viņai nākas diedelēt naudiņu no saviem faniem.

Seksīgā Džena savulaik puskaila un kaila pozējusi tādos glancētajos izdevumos kā "Playboy", "Maxim" un "FHM", taču pēdējā laikā darba piedāvājumi sarukuši.

Džena žurnālistiem sūkstījusies, ka, strādājot par modeli, līdz šim viņa nopelnījusi tikai aptuveni desmit procentus no naudiņas, kuru viņa bija ieplānojusi pāris gadu laikā iegūt savā īpašumā.

Sieviete sekojusi daudzu apšaubāmu slavenību piemēram un lūgusi, lai fani viņu materiāli atbalsta. Džena vietnē "Go Fund Me" izveidojusi ziedojumu fondu.

Ziedojumu lapas aprakstā "Playboy" zaķis skaidrojis, ka viņa cer savākt vismaz 10 tūkstošus ASV dolāru. Par šo naudiņu viņa iecerējusi apmeklēt ballītes, kurās gozējas ietekmīgi ļaudis ar sakariem, kā arī iegādāties sev jaunu apģērbu.

Džena uzskata, ka saziedotā naudiņa būtu labs atspēriena punkts, lai viņa beidzot varētu sasniegt iecerētās virsotnes – parakstīt ienesīgu līgumu ar kādu aģentūru un kļūt par modeli uz pilnu slodzi.

Daiļaviņa sūkstījusies, ka viņai nemitīgi tiek izteikti dažādi fotosesiju piedāvājumi, taču viņai gluži vienkārši neesot līdzekļu, ar kuriem segt transporta izmaksas un jauna apģērba iegādi.

Pāris dienu laikā modelei jau izdevies sadiedelēt vairāk nekā 800 ASV dolāru, un nav šaubu, ka pēc daudzajām publikācijām medijos desmit tūkstoši viņas maciņā iekritīs kā likts. Ziedot naudu Dženai iespējams šeit.

#Playboy #2014 #Swimsuit #Calendar #CoverGirl #PlayboyMissSocial #wilkejen

A photo posted by Jen Wilke (@wilkejen) on Oct 31, 2013 at 7:14am PDT

#Mermaid #kisses and #starfish #wishes ✨

A photo posted by Jen Wilke (@wilkejen) on Jul 14, 2016 at 12:07pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!