Foto: Vida Press
Sera Pola Makartnija otrā sieva, no kuras viņš ar skandālu šķīrās 2008. gadā, paziņojusi par precēšanos. Heteres Mailzas izredzētais ir 17 gadus jaunāks par viņu pašu.

Bijusī modele Hetere Mailza šobrīd ir 53 gadus veca. Nu sieviete nolēmusi apprecēties ar savu mīļāko, 36 gadus veco filmu producentu Maiku Dikmenu.

Tabloīds "The Sun" vēsta, ka Mailza un Dikmens saderinājušies īsi pirms Ziemassvētkiem, bet iepriekš septembrī abi baudījuši romantiskas brīvdienas Portugālē.

Kāds avots tabloīdam paudis: "Hetere un Maiks ir neticami laimīgi, un ir tik jauki atkal pēc tik daudziem gadiem redzēt viņas sejā smaidu. Viņi ir absolūti iemīlējušies! Hetere draugiem teikusi, ka Maiks ir viņas mūža lielā mīlestība, savukārt Maiks viņu pielūdz un ir absolūti uzticīgs."

Abi esot satikušies pirms pusotra gada, iepazīstoties vilcienā. Tā kā Mailza esot "sirdī jauneklīga", pāra 17 gadu vecuma starpība neko daudz nenozīmējot.

Hetera Mailza pasaules mēroga slavu ieguva kā "The Beatles" līdera Pola Makartnija sieva, ar kuru viņš apprecējās 2002. gadā, bet 2008. gadā laulība ar skandālu tika šķirta. Intervijās vēlāk Mailza skaidroja, ka laulības krahā liela loma bijusi Makartnija meitai Stellai, kura dažādos veidos centusies pamātei kaitēt. Arī publika nosodīja Mailzu, apgalvojot, ka viņas nolūki attiecībā uz mūziķi bijuši klaji merkantili.
Foto: Vida Press

Heteres un Pola laulībā dzimis viens bērns, meita Beatrise Millija. Citu bērnu Mailzai nav.

Mailza zināma arī kā vegānā dzīvesveida piekritēja, aktīva dzīvnieku tiesību aizstāve. Tāpat 53 gadus vecā sieviete sevi pierādījusi kā modeli, neraugoties uz faktu, ka pēc avārijas 1993. gadā viņai tika amputēta viena kāja. Mailza lieto kājas protēzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!