Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Saeimas deputāts, politiķis un bijušais ministrs Uldis Augulis kopā ar lidostas "Rīga" valdes locekli Laumu Jenču gaida mazuli un pošas kāzām.

"Cāļus skaita rudenī, un mūsu bērniņš arī dzims rudenī," izdevumam "Privātā Dzīve" teic Uldis Augulis.

Izdevums noskaidrojis, ka nesen oficiāli šķirta Auguļa laulība ar Labklājības ministrijas darbinieci Tatjanu Auguli, un politiķis cer līdz mazuļa dzimšanai apprecēties ar gaidāmā bērna māti Laumu Jenču.

Gaidāmais bērns būs trešais gan Augulim, gan Jenčai. Deputāta atvases, kas dzimušas pirmajā laulībā, ir jau pilngadību sasnieguši cilvēki, arī Jenčai no iepriekšējām attiecībām ir divi bērni.

Kā vēsta "Privātā Dzīve", Augulis ar Jenču pirmo reizi publikā kopā manīti pagājušā gada jūlijā, kad tobrīd vēl ar Tatjanu precētais politiķis apmeklēja humorista Maksima Galkina šovu Jūrmalā. Toreiz, vaicāts par jaunajām attiecībām, Augulis žurnālistiem attrauca "Kas jums par daļu?" Taču pēc tam viņš attiecības ar Jenču vairs neslēpa.

Auguļa mīlestība ar bijušo sievu grāmatvedi Tatjanu sācies kā dienesta romāns laikā, kad viņš bija labklājības ministrs Valda Dombrovska valdībā ap 2009. gadu. Drīz vien Augulis šķīrās no savas pirmās sievas un bērnu mātes, vēlāk intervijā žurnālam "Ieva" atzīstot, ka "tas, kā rīkojos, labi nav, bet darīju".

Arī attiecības ar topošo trešo sievu Jenču Augulim sākušās kā dienesta romāns. Lauma viņam iekritusi sirdī, kad Uldis kā satiksmes ministrs apmeklējis dažādus lidostas pasākumus, raksta "Privātā Dzīve".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!