Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 13. decembra, vakarā tirdzniecības centrā Spice notika krāšņa modes skate, kurā Latvijas zīmola P.O.S.H. svētku kleitas demonstrēja sabiedrībā zināmas dāmas.

Modeļu lomā šajā pasākumā bija iejutušās dziedātājas Aija Andrejeva un Jolanta Strikaite, seriāla UgunsGrēks zvaigzne Maija Doveika, aktiera Intara Rešetina sieva - trenere Zanda Zariņa-Rešetina, dziedošā aktrise Vita Baļčunaine un citas populāras daiļā dzimuma pārstāves.

Īpaši liela uzmanība tika pievērsta dziedātājai LieneiCandy, kura bija tērpusies oriģinālā tērpā ar gandrīz caurspīdīgu lejasdaļu - pati dziedātāja par šo kleitu bija ļoti sajūsmināta, ko arī vēlāk atzina sociālajos tīklos.

Tāpat starp zīmola cienītājām bija šova Precamies!?! vadītāja Binnija Ārberga, kurai bija uzticēta pasākuma vadīšana un kura pati P.O.S.H. darinātos tērpus izvēlas valkāšanai gan ikdienā, gan svētku reizēs.

P.O.S.H. ir Latvijā radīts un veidots modes zīmols, kam raksturīga oriģinalitāte un sievišķīgums, kas lieliski izceļ pašapzinīgas un pārliecinātas sievietes skaistumu. Zīmola apģērbu radīšanā izmantoti dabīgi materiāli, un P.O.S.H. modes preces pieejamas tikai veikalā Vive Maria tirdzniecības centrā Spice.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!