Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē iepirkšanās centrā Spice norisinājās ekstravagantā skatuves mākslinieka Kašera un viņa kompanjones Jogitas Pūpolas labdarības projekta Laimes ota ceturtā organizētā akcija, kuru plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Katram no akcijas dalībniekiem bija uzticēts viens Crocs apavu pāris, kuru viņi varēja pēc sirds patikas izrotāt, bet visi apdarinātie apavi kopš šīs nedēļas sākuma pieejami izsolē - sākuma cena vienam pārim ir 30 lati.

Starp Crocs apavu izrotātājiem bija daudzi populāri cilvēki: savu māksliniecisko talantu demonstrēja dziesminieks Goran Gora, grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska, dziedātāji Liene Šomase, Mārtiņš Ruskis un Antra Stafecka, LNT "seja" Haralds Burkovskis, pasākumu organizētāja Sindija Vilde (attēlā), bērnu modes blogere Santa Bindemane un citi.

Visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti biedrības Dižvanagi organizētajai nometnei "Mazo prinču vasara", kas jau otro gadu pēc kārtas Grobiņas novadā pulcēs kopā nedziedināmi slimus bērnus un viņu vecākus, lai īstenotu dažādus rehabilitācijas pasākumus un sniegtu atbalstu viņu ģimenēm.

"Es ticu, ka šis projekts ir dzīvotspējīgs, un, sadodoties rokās, mēs kopīgiem spēkiem varam darīt daudz labas, unikālas un iespaidīgas lietas. Katram no mums ir savs sekotāju pulks, kuram galu galā mēs katrs kalpojam par piemēru," priecājas viena no projekta Laimes ota dibinātājām Jogita Pūpola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!