Foto: Privātais arhīvs
Lai nokļūtu no viena punkta līdz otram, bieži vien nākas pārvarēt lielu attālumu, kas varētu izvērsties par īstu pārbaudījumu kājām, tādēļ talkā tiek ņemti visdažādākie transportlīdzekļi. Automašīnas, riteņi, rolleri, traktori, jahtas un pat kuteri – ar ko tik nemēdz pārvietoties populārie latvieši.

Zaļi domājošie cilvēki, aktīvas atpūtas cienītāji un tie, kuriem, iespējams, vēl nav sakrāta nauda automašīnai, izvēlas velosipēdus, piemēram, dejotāja Aleksandra Kurusova brīvdienas pavada draugu lokā, vizinoties ar velosipēdiem. Viņas piemēram seko arī mūziķi Markus Riva un Miks Dukurs.

Savukārt aktieris Rihards Lepers pa ielām ripo ar šiku, baltu rolleri, taču šis transportlīdzeklis nobāl spēkrata priekšā, uz kura Līgo svētkos pozēja dziedātāja Liene Šomase - viņa Jāņos ļāvās nelielai fotosesijai uz diezgan iespaidīga motocikla, tiesa, ikdienā viņa pati pārvietojas ar automašīnu.

Vēl viena daiļā dzimuma pārstāve, kura pa ceļiem pārvietojas ar automašīnu, ir jaunā mūziķe Kristīne Miljone. Viņa savu Smart markas automobili īpaši lolo un aprūpē, lai tas būtu nomazgāts, spožs un skaists.

Savukārt vairāku skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kura šova Latvijas princese laikā tika dēvēta par "suņu princesi", arī ikdienā nekur nedodas bez mazā dzīvnieciņa un pat mašīnā vizinās kopā ar savu suņuku, kurš brīvi pārvietojas pa automobili un labprāt pozē kopā ar savu saimnieci.

Populārie latvieši novērtē arī kabrioletus. Dziedātāja LieneCandy traucas pa ielām automašīnā bez jumta un vēl paspēj arī uztaisīt bildi, ar kuru padalīties sociālajos tīklos.

Dziedošajam policistam Nikolajam Puzikovam šī gada maijā uzspīdēja veiksme - viņam uz kādu laiku oficiālais automašīnu markas Subaru dīleris Ad Rem Auto piešķīra zilu šī zīmola spēkratu, ar kuru kādu laiku Nikolajs varēja lepni vizināties pa Latvijas ceļiem.

Šad tad zināmajiem latviešiem nākas sastapties arī ar daudz lielākiem un pamanāmākiem braucamajiem - televīzijas raidījumu producente Elīna Doļģe kādās kāzās jautri pozēja traktorā. Arī dziedātājs Lauris Reiniks nesmādē lauku tehniku un labprāt fotografējas pie traktora.

Savukārt uz īpaši izsmalcināta braucamrīka nofotografējusies aktrise Agnese Zeltiņa, kura šobrīd pārsvarā dzīvo Itālijā. Viņa bauda vasarīgo laiciņu uz kuterīša un, traucoties pa viļņiem, bezrūpīgi pozē, matiem plīvojot vējā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!