Foto: Agnija Grigule/Privātais arhīvs

Dallasā, ASV, spēlējošā latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa mīļotā meitene Laura Vizla ziemas spelgoni izbauda dzimtenē Latvijā. Šeit arīdzan tapusi skaistās dāmas jaunākā fotosesija, kas 15 stundu laikā kopš publicēšanas spējusi "savākt" vairāk nekā 5500 tīkšķīšu "Instagram" platformā.

Pozējot baldahīnu gultā, Vizla tērpta elegantā, sievišķīgā jaciņā un mazās biksītēs. Jutekliskās fotogrāfijas tapušas sadarbībā ar Vizlas draudzeni, influenceri Agniju Griguli, un pašu fotografēšanās procesu Vizla publiskojusi arī "Instagram" īsajos video.

"Princesīte mana mīļā," gatavo kopdarbu komentējusi Grigule. Fotosesiju par labu atzinuši liela daļa Vizlas skaistuma piekritēju, tostarp arī meitenes draugs Kristaps Porziņģis. Bet vairāki citi sekotāji pat saskatījuši viņā līdzību ar dziedātāju Arianu Grandi.

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

Bijusī dejotāja, šobrīd kosmetoloģijas studente Laura Vizla tikai dažkārt savus teju 30 tūkstošus sekotāju priecē ar īpaši pārdomātām fotosesijām, lielākoties publicējot glītus foto no savas ikdienas, kas visi gūst lielu atzinību "Instagram" lietotāju vidū.

Kā zināms, NBA kluba "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis jau vairākus gadus ir kopā ar Lauru, pāris šo vasaru pavadīja dzimtenē, bet basketbola sezonas laikā Vizla uzturas te Dalasā, te Latvijā, te arī paceļo. Pirms beidzamās pārbraukšanas mājās Vizla izbaudīja Meksikas viesmīlību, un arī tur tapa krāšņas fotografijas.

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!