Foto: Privātais arhīvs
Kamēr daudzi mazie basketbolisti šobrīd fano par izcilo latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi, viņš pats publiskojis siltus vārdus savam elkam – slavenajam basketbolistam Karmelo Entonijam.

Dalasas basketbola kluba "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis nesen no dzimtenes devies atpakaļ uz ASV, kur 19. oktobrī sāksies jaunā NBA sezona.

Gaidot šo notikumu, Porziņģis svētdienas vakarā "Instagram" vietnē publiskoja attēlu virkni – tajos viņš redzams pavisam jauniņš un acīmredzami aizrāvies ar fanošanu par Karmelo Entoniju – vienu no visu laiku labākajiem NBA spēlētājiem. Entonijam šobrīd ir 37 gadi un Losandželosas "Lakers" sastāvā viņš savu karjeru turpina arī šobrīd.

Porziņģis bērnībā nēsāja tādu pašu frizūru, kāda bija Entonijam – galvai cieši piepītas bizītes.

"Es uzaugu, skatoties uz Karmelo un mēģinot atdarināt viņu. Neiedomājami, ka man arī izdevies spēlēt līdzās savam bērnības elkam, un viņš mani paņēma savā paspārnē. Esmu pateicīgs viņam par sniegtajām zināšanām! Turpini darīt savu lietu laukumā un arī ārpus tā, mēs atkal tiksimies šajā sezonā," siltus vārdus savam elkam velta Porziņģis, kurš par Entoniju ir 11 gadus jaunāks.

Karmelo Entonijs Porziņģa ierakstu atzinīgi novērtējis, savukārt "Mavericks" fani komentāros lūdzas, lai Entonijs pārietu uz Dalasas klubu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!