Foto: Vida Press
Bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas un viņa dzīvesbiedres Mišelas vecākā meita Malija šoruden sāka studēt Hārvardas Universitātē, un mediji nepagurdami seko līdzi viņas gaitām. Arī sensāciju mednieki ar kamerām nesnauž – tie cītīgi medī meiteni, cenšoties iemūžināt kaut ko satraucošu.

Fotogrāfu un tabloīdu uzmācība pamatīgi nokaitinājusi līdzšinējā ASV prezidenta Donalda Trampa vecāko meitu Ivanku, kura aicinājusi presi beidzot likt mierā Maliju.

Paparaci nesen tika pie kadriem zelta vērtē, kuros Malija iemūžināta, skūpstoties ar kādu puisi. Drīz vien tapa zināms, ka noslēpumainais jauneklis ir 19 gadus vecais britu students Rorijs Farkusons, ar kuru viņa šoruden iepazinusies Hārvardā.

Tāpat arī daudzus satrauca fakts, ka bildēs Malijas rokā redzama aizkūpināta cigarete, un tabloīdi visai pasaulei steidza pavēstīt, ka Obamas meita Hārvardā ne tikai atradusi draugu, bet arī sākusi smēķēt.

Satraucošos ziņu virsrakstus pamanījusi arī ASV prezidenta Donalda Trampa vecākā meita Ivanka, kura ar sociālo tīklu starpniecību aicinājusi presi un sabiedrību likt mierā Maliju un ļaut viņai izbaudīt studentes dzīvi.

"Malija Obama ir pelnījusi tikpat lielu privātumu, cik citi viņas vienaudži skolā," aizvadītās nedēļas izskaņā "Twitter" tīklā vēstījusi Ivanka, piebilstot, ka Malija ir jau pieaugusi un pelnījusi savu privāto telpu.

Preses uzmācība satraukusi vēl viena bijušā ASV prezidenta – Bila Klintona – atvasi Čelsiju Klintoni, kura arī "Twitter" tīklā uzrunājusi pasauli, aizstāvot Malijas tiesības uz privāto dzīvi.

"Malijas Obamas privātā dzīve kā jaunai sievietei, studentei un privātam pilsonim nevajadzētu būt jūsu klikšķu vācējam. Esiet labāki," vēstījusi Čelsija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!