Foto: Vida Press
Velsas princis Viljams ar sievu Kembridžas hercogieni Katrīnu aizvadītās nedēļas nogalē apmeklēja sieviešu regbija maču starp Velsas un Austrālijas izlasēm, bet pēc spēles viņam tika prezentēts kalendārs ar kailām britu sportistēm.

Šajā 2015. gada kalendārā, kura pārdošanas ienākumi tiks ziedoti labdarībai, pozējušas Velsas pilsētas Talgartas regbija kluba Gwernyfed RFC spēlētājas, kuras izdomājušas ārkārtīgi oriģinālu veidu, kā piesaistīt uzmanību, - proti, viņas izģērbušās.

Kā vēsta Lielbritānijas mediji, par laimi, kalendāra prezentēšanas brīdī hercogiene princim nav bijusi blakus, tāpēc viņš varējis ar baudu izšķirstīt kalendāru, papriecāties par plikumiem un uzslavēt kailās meitenes.

Viljams ir liels regbija fans, kurš regulāri apmeklē (vīriešu) izlases spēles, ir Velsas Regbija labdarības trasta patrons un, kā redzams, arī kailu sportistu cienītājs.

Šī bija Viljama un Katrīnas pirmā vizīte Velsā pēc paziņojuma, ka pāris gaida otro bērnu, un, kā ierasts, viņu vizītei bija pievērsta ļoti liela uzmanība.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!