Foto: Vida Press

Britu princis Harijs un viņa līgava, amerikāņu aktrise Megana Mārkla šonedēļ devušies oficiālajā vizītē uz Skotiju, un prese steidz atspoguļot katru pāra soli, īpaši lielu uzmanību pievēršot tam, ko uzvilkusi mugurā topošā sieva.

Pārim ierodoties Edinburgā, abus sagaidījis prāvs sveicēju pulciņš, preses fotogrāfi un žurnālisti. Britu tabloīdi ziņo, ka Megana atkal pārkāpusi ģērbšanās etiķeti, kuru ievēro karaliskās ģimenes daiļā dzimuma pārstāves.

Mārkla bija ģērbusies smalka zīmola rūtainā mētelī un melnās biksēs ar paplatinātiem galiem. Lai gan viņas stils bija gana elegants, bet tajā pašā laikā arī nepārspīlēts, stila kritiķi tomēr atkal atraduši nepilnības viņas koptēlā.

Britu karaliskajā ģimenē pieņemts, ka sievietes, apmeklējot oficiālus pasākumus, priekšroku dod tā dēvētajām klačsomiņām. Spilgts piemērs tam ir prinča Viljama sieva Kembridžas hercogiene Katrīna. Tam ir arī visai loģisks izskaidrojums – somiņas turēšana sniedz iespēju pieklājīgi izvairīties no nevēlamas sarokošanās ar cilvēkiem.

Savukārt Megana savu tumši zaļo somiņu bija uzlikusi uz pleca, tādējādi viņas rokas bija pilnīgi brīvas, un sieviete labprāt sarokojās ar satiktajiem ļaudīm.

Harija topošās sievas laipnība un vienkāršība reti kuru atstājusi vienaldzīgu, un britu mediji sajūsminājušies, ka Megana karaliskajā ģimenē beidzot ienesusi jaunas vēsmas. Arī mediju aptaujātie stila eksperti sprieduši, ka citi karaļnama pārstāvji mēdz atstāt ļoti stīvu iespaidu, savukārt Mārkla allaž izturas nepiespiesti un brīvi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!