Foto: Vida Press
Lai gan šovasar apritēs 21 gads, kopš avārijā Parīzē izdzisa Velsas princeses Diānas dzīvība, joprojām atklājas arvien jauni noslēpumi par viņas mūža nogali, un pēdējā laikā runāt sācis viņas kādreizējais sulainis Pols Barels (abi attēlā).

Barels, kurš savulaik strādāja britu karaļnamā un apkalpoja karalieni Elizabeti II, bet vēlāk kļuva par princeses Diānas personīgo sulaini un uzticības personu, janvāra izskaņā sāka dalību austrāliešu šovā "I'm A Celebrity", kurā atpazīstami ļaudis vairākas nedēļas dzīvo džungļos un cīnās par izdzīvošanu.

Vienā no nesenajām šova epizodēm Barels atklāja ļoti skumjus notikumus, kas risinājās naktī, kad piedzima Diānas un prinča Čārlza dēls Harijs. Tāpat arī viņš apgalvoja, ka princese jau esot paredzējusi savu nāvi.

Šova jaunākajā epizodē Barels atkal pieminējis Diānu. Viņš atklājis ko tādu, kas līdz šim nevienam nebija zināms. Neilgi pirms traģiskās auto avārijas princese piedzīvojusi vēl vienu auto avāriju.

"Viņa tovakar bija ļoti nobijusies. Viņa sadauzīja savu mašīnu. Ar to vairs nebija iespējams pabraukt. Viņa atradās nekurienes vidū. Viņa man prasīja, ko darīt.

Es teicu, lai viņa dodas uz tuvāko hoteli un ieslēdzas sieviešu tualetē, kamēr es braucu viņai pakaļ. Es ierados ap pusnakti, savācu viņu un piezvanīju policijai un karaļnamam, lai izvelk mašīnu," "The Mirror" citējis Barela sacīto. Kā apgalvojis kādreizējais sulainis, viņš līdz šim nevienam nebija stāstījis to, ka Diāna iekļuvusi avārijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!