Foto: Vida Press
Šovasar apritēs 21 gads, kopš traģiskā auto avārija Parīzē izdzēsa Velsas princeses Diānas dzīvība. Par viņas mūžu izteikušies visi, kuriem nav bijis slinkums, un šomēnes atkal lēdijas vārds plaši izskanējis medijos. Viņas kādreizējais sulainis Pols Barels (abi attēlā) atklājis skumjus noslēpumus.

Barels savulaik strādāja britu karaļnamā un apkalpoja karalieni Elizabeti II. Vēlāk viņš kļuva par princeses Diānas personīgo sulaini un uzticības personu. Princese izpauda viņam arī ļoti intīmus noslēpumus par savu laulību ar princi Čārlzu.

Janvāra izskaņā startēja šova "I'm A Celebrity", kurā atpazīstamību guvuši ļaudis vairākas nedēļas dzīvo džungļos un cīnās par izdzīvošanu, Austrālijas versijas jaunā sezona, kurā piedalās arī Barels. Nesenākajā pārraides epizodē viņš pieminējis Diānu un kameru priekšā iztirzājis viņas pārdzīvojumus.

Sarunas laikā ar aktrisi Keriju Ārmstrongu Barels atklājis – dienā, kad pasaulē nācis Diānas un Čārlza otrais kopīgais dēls Harijs, princese piedzīvojusi smagu triecienu. Čārlzs ieradies apraudzīt jaundzimušo, bet pēc brīža devies prom, lai kopā ar savu mīļāko Kamillu Pārkeri-Boulzu apmeklētu teātri.

"Viņa man stāstīja, ka tovakar, kad piedzima Harijs, ciemos ieradies Čārlzs. Viņš nebija klāt dzemdībās. Harijs dusēja bērnu gultiņā, un Čārlzs sacīja: "Sarkani mati, es pieņemu, ka tas ir Spenseru gēns."

Viņa prasīja, vai Čārlzs ir priecīgs, un viņš atbildēja, ka jūtoties ļoti apmierināts, jo viņam tagad esot rezerves mantinieks. Viņa vēlējās noskaidrot, kāpēc Čārlzs ir ģērbies tik svinīgi.

"Mans darbs šeit ir padarīts, vai ne? Es tālāk došos uz teātri ar Kamillu," viņš atbildēja. Diāna man stāstīja, ka naktī, kad piedzima Harijs, viņa raudājusi, līdz beidzot iemigusi, apzinoties, ka viņas laulībai ir pienācis gals," izdevums "Mail Online" citējis Barela teikto.
Foto: Vida Press

Jāatzīmē, ka Barels jau agrāk presei bija atklājis, ka Diāna pāris mēnešus pirms savas nāves nosūtījusi viņam vēstuli, kurā bažījusies par savu drošību un paudusi aizdomas, ka Čārlzs plāno inscenēt auto avāriju, lai viņu nogalētu. Bijušais sulainis šovā to atkal atgādinājis.

"Viņa man atsūtīja ar pašas roku rakstītu vēstuli. Tie bija viņas vārdi: "Nākamie pāris mēneši būs smagākie manā dzīvē. Es baidos, ka mans vīrs mani nogalinās auto avārijā ar galvas traumām, lai viņš varētu apprecēties otro reizi."," atmiņās gremdējies Barels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!