Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Ceturtdien, 2. maijā, dzimšanas dienu svin Lielbritānijas prinča Viljama un viņa laulātās draudzenes Kembridžas hercogienes Katrīnas meita princese Šarlote – viņai šajā dienā aprit četri gadiņi. Kensingtonas pils par godu šim skaistajam notikumam izplatījusi jaunus foto, kuros iemūžināta mazā gaviļniece.

Publiskoti trīs līdz šim neredzēti momentuzņēmumi, kurus, kā vēstīts medijiem izplatītajā informācijā, fotografējusi Šarlotes māmiņa Katrīna.

Bildes aprīlī uzņemtas ģimenes lauku īpašumā Norfolkā. Viljams un Katrīna publiski pateikušies pasaulei par Šarlotei veltītajiem apsveikumiem un laba vēlējumiem.

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļā savu pirmo dzimšanas dienu svinēja Šarlotes mazais brālītis Luiss, un arī viņa jubilejā karaļnams publiskoja Norfolkas ģimenes īpašumā Katrīnas uzņemtus foto.

Atgādinām, ka mazā Šarlote ir ceturtā rindā uz Lielbritānijas troni. Viņai ir arī vecāks brālis princis Džordžs, kuram jūlijā apritēs seši gadi.

Tāpat arī jāatzīmē, ka britu karaļnama fani ar aizturētu elpu gaida brīdi, kad pasaulē nāks Šarlotes māsīca vai brālēns – prinča Harija un Saseksas hercogienes Meganas pirmdzimtajam bērnam jādzimst kuru katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!