Foto: Vida Press
Britu princis Harijs un viņa kundze Megana jau paguvuši sarūpēt interneta domēnu savai jaundzimušajai meitai Lilibetai Diānai, vēsta "The Telegraph".

Saseksas hercogi gluži mūsdienīgi un preventīvi "reģistrējuši" savas nesen dzimušās meitas gaitas interneta vidē, proti, viņi iegādājušies interneta adreses LilibetDiana.com un LiliDiana.com. Zīmīgi, ka abi domēni nopirkti vēl pirms meitas dzimšanas jeb 31. maijā.

Harija un Meganas otrais bērns nāca pasaulē 4. jūnijā. Tūlīt pēc dzimšanas pāris paziņoja, ka meitene nosaukta par Lilibetu Diānu – pirmais vārds dots par godu karalienei Elizabetei, kuru bērnībā mīļi dēvēja par Lilibetu, un otrs vārds godina Harija mirušo māti princesi Diānu.

Domēnu nopirkšana pasargās jaundzimušo no viņas vārda ekspluatēšanas komerciālos nolūkos, norāda kāds hercogiem pietuvināts avots. Domēni gan vēl nav aktīvi.

Sava mājaslapa jau ir arī divgadniekam Ārčijam, Saseksas hercogu pirmajam bērnam – "Archewell" darbojas kā labdarības fonds.

Tikmēr pasaule vēl joprojām gaida, kad Harijs un Megana parādīs pirmo fotogrāfiju ar jaundzimušo meitu. Pagaidām izskanējusi vienīgi informācija, ka māte un meita jūtas labi, un ar mazulīti labi satiek arī Ārčijs. Pats princis Harijs paņēmis atvaļinājumu abās savās darbavietās, lai vismaz mēnesi pavadītu kopā ar ģimeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!