Foto: Vida Press
Šomēnes pasaulē nāks britu prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas trešā kopīgā atvase. Vēl nedzimušā bērniņa dzimums tiek turēts lielā slepenībā, bet princis šonedēļ devis nelielu mājienu, un karaliskās ģimenes fani burtiski jūk prātā.

Britu mediji naski ziņo, ka Viljams šonedēļ Birmingemā apmeklējis futbola spēli, kurā sirsnīgi atbalstījis savu iemīļoto Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas klubu "Aston Villa"

Tajā lielisku sniegumu demonstrējis futbolists Džeks Grīlišs, un viņa izdarības laukumā tik ļoti saviļņojušas princi, ka tas vēlāk devies ar sportistu pārmīt dažus vārdus.

Princi aplenkuši arī fani un žurnālisti, kuru klātbūtnē viņš izteicis visnotaļ divdomīgu komentāru, kas vedina domāt – Viljams bijis tik saviļņots par Grīliša sniegumu, ka nejauši izpaudis sava trešā pēcnācēja dzimumu.

"Es uzstāšu, lai mazuli sauc par Džeku," izdevums "The Mirror" citējis princi. Tam sekojusi neliela pauze, pēc kuras viņš piebildis: "Vai arī par Džekiju."

Šī frāze Viljamam maksājusi dārgi. Viņš britu tabloīdiem sarūpējis kārtējo sensāciju, un mediji viens pēc otra steiguši pasaulei pavēstīt, ka Viljamam un Katrīnai būs puika. Tiesa, karaļnams šos minējumus nav komentējis.

Atgādinām, ka Katrīnas un Viljama ģimenē jau aug dēls princis Džordžs, kuram šovasar apritēs pieci gadi. Savukārt maijā trešo dzimšanas dienu svinēs pāra meitiņa Šarlote.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!