Foto: Vida Press
Plašsaziņas līdzekļos nācies dzirdēt neskaitāmus bēdu stāstus par sīkstām modelēm, kuras vaiga sviedros nopūlas,lai iekarotu savu vietu skarbajā modes pasaulē, taču tā arī nekad netiek pienācīgi novērtētas. Tiesa, dažām tomēr paveicas.

Kā viena no pieprasītākajām un daudzsološākajām šī brīža modelēm noteikti minama šobrīd 24 gadus vecā britu skaistule Kara Delevinja, kura ir arī aktrise, sabiedrības dāma un sociālo tīklu luteklīte.

Interesanti, ka tieši visbagātākie un ietekmīgākie ļaudis ir tie, kas bez maksas tiek pie dažādiem labumiem, un izņēmums nav arī Delevinja. Izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka supermodele šīs nedēļas izskaņā dosies uz Maldīvu salām.

Kāda luksusa kūrorta īpašnieki viņai uz nedēļu piešķīris veselu salu – uz tās iespējams nokļūt tikai ar laivu vai helikopteri. Turklāt supermodelei par izklaidēm un gozēšanos uz tās nebūs jāmaksā ne kapeikas.

Tiesa, šajā dzīvē tomēr nekas nav pilnībā par brīvu, un tiek vēstīts, ka arī Delevinjai apmaiņā pret dzīvošanos uz salas kaut kas pretī jādod. Viņa maksās ar selfiju un krāšņu momentuzņēmumu publicēšanu savos sociālajos tīklos.

Delevinjas "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 35 miljoni sekotāju. Kūrorta īpašnieki izrēķinājuši, ka viņiem ir izdevīgi ļaut supermodelei veselu nedēļu netraucētai dzīvoties pa kūrortu, jo bildītes, kas tiks publicētas viņas sociālajos tīklos, ir labākā reklāma, kāda vien iedomājama.

"The Daily Mail" rīcībā ir informācija, ka Delevinjai atļauts ņemt līdzi arī draugus, un to pulciņā netrūks zvaigžņotu vārdu. Zinātāji stāstījuši, ka kopā ar modeli atpūsties uz salu dosies vismaz 160 viņas viesu.

Tiek lēsts, ka draugu kompānijā būs arī Delevinjas māsa, modele Popija, popdziedātāja Teilore Svifta, barbadosiešu izcelsmes skaistule Rianna, aktrise Sjēna Millere un vēl daudzas citas šovbiznesa zvaigznes.

Nav šaubu, ka Maldīvu salu kūrorta "Finolhu Baa Atoll", kurā pavisam drīz pulcēsies pasaulē slavenākie ļaudis, īpašnieki jau nepacietīgi berzē rokas – nevienam nav noslēpums, ka mūsdienu popkultūras personības ir tie, kas diktē, ko ir stilīgi vilkt, kur jābrauc atpūsties, kas jāēd un daudzas citas lietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!