Foto: Vida Press
Jūnija izskaņā mūžībā devās par popmūzikas karali dēvētā mūziķa Maikla Džeksona tēvs Džo Džeksons. Pēc vīrieša nāves ar skaļiem paziņojumiem klajā nācis Maikla privātais ārsts Konrāds Murejs.

Murejs, kurš tiek vainots Maikla Džeksona nāvē, Džo Džeksonu vietnē "The Blast" publicētā video nodēvējis par vienu no visu laiku sliktākajiem tēviem vēsturē. Tāpat arī ārsts ne pirmo reizi apgalvojis, ka Maikls bijis ķīmiski kastrēts.

"Nežēlība, kas Maiklam bija jāpiedzīvo no tēva rokas... Fakts, ka viņš bija ķīmiski kastrēts, lai nezaudētu savu augsto balsi, nav vārdos aprakstāms," sacījis Murejs.

Ārsts piebildis, ka Maikls viņam esot atklāti izstāstījis, kādas ciešanas piedzīvojis un kādas briesmu lietas viņam nodarījis tēvs.

"Es nenobirdināšu nevienu asaru par šī ļaunā cilvēka aiziešanu," sacījis ārsts. "Mēdz teikt, ka tikai labi cilvēki mirst jauni, tādēļ es ceru, ka Džo Džeksons (attēlā apakšā) ellē izpirks savus grēkus," piebildis Murejs.
Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Atgādinām, ka Murejs 2011. gadā tika notiesāts par nomierinoša līdzekļa letālas devas ievadīšanu Maiklam Džeksonam. Viņam piesprieda četrus gadus ieslodzījumā, bet cietumā viņš pavadīja tikai pusi no noteiktā termiņa. Trīs ASV štatos ir anulēta viņa ārsta licence.

Popa karalis mūžībā devās 2009. gada 25. jūnijā, savukārt 2016. gadā iznāca Mureja grāmata "This Is It! The Secret Lives of Dr. Conrad Murray and Michael Jackson", kurā ārsts atklāja satraucošus stāstus par Džeksona attiecībām ar bērniem un atklāja daudzus citus skandalozus mūziķa noslēpumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!