Foto: Kadrs no video
Publiskots pirmais ieskats uzņēmēja, cepuru meistara un mākslinieka Kašera kāzās ar viņa mīļoto vīrieti Jāni Miņinu.

Trešdien, 16. jūnijā, šaurā draugu lokā gredzenus mija multimākslinieks Kašers un viņa mīļotais vīrietis Jānis Miņins. Kašera kāzas notika Dānijā, kur viendzimuma pāru laulības ir atļautas; Latvijā tās nav legāli atzītas.

Ceremonija notika angļu valodā, to vadīja atraktīvs Kopenhāgenas dzimtsarakstu nodaļas vadītājs.

Vedējmāšu godā Kašers un Jānis bija iecēlis savas draudzenes, no kurām viena – dziedātāja Samanta Tīna. "Viņi ir, viņi būs un viņi mīl! Un viņi visai pasaulei tagad ir precēts pāris," pēc ceremonijas sacīja kāzu viešņas Samanta un abu draudzene Dace.

Tikmēr Kašers, vēršoties pie saviem tuvākajiem teica: "Sākas jauna dzīve, vairs nav tikai "es", tagad esam mēs!"
Puiši apmainījās ar personalizēta dizaina laulību gredzentiņiem un tika pasludināti par laulātu pāri. Pēc sareģistrēšanās laulātie pilsētas centrā atkorķēja "Dom Perignon" šampanieti un, kā jau ierasts, veltīja laiku fotosesijai.

Jaunlaulātie arīdzan pieņēmuši viens otra uzvārdu. Kaspars nu godājams par Kasparu Blūmu-Blūmani Miņinu, bet Jānis dēvējams par Jāni Miņinu Blūmu-Blūmani.

Jau vēstījām, ka Kašers par attiecībām ar fitnesa entuziastu Miņinu paziņoja 2019. gada nogalē. Vēlāk pāris publiski vēstīja, ka vēlas nodibināt ģimeni, kā arī adoptēt bērnus, un abi uzsāka savu publisko ceļu uz sapni par oficiālām laulībām. Tā kā Latvijā viendzimuma laulības nav atļautas, puiši vairākus mēnešus kārtoja dokumentos, lai varētu salaulāties dzimtsarakstu nodaļā Dānijā. Daudz laika ticis veltīts kāzu tērpu izvēlei: ja sākumā Kašers vēlējās Jāni pie altāra redzēt kleitā tērptu, tad beigās abi vienojās par stilizētiem gaiši ziliem uzvalkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!