Foto: Kadrs no video
Apritējis viens gads, kopš fitnesa entuziasts Jānis Miņins lūdza sava mīļotā puiša roku īpaši izdomātā performancē. Pa šo gadu pārim vēl nav izdevies apprecēties, taču drīzumā tas notiks.

Tā kā Kašers un Jānis noslēguši līgumu ar kanālu "STV Pirmā!" par savas privātās dzīves demonstrēšanu šovā "Slavenības. Bez filtra", TV kameras bija klāt arī intīmajā brīdī, kad pāris kādā Vecrīgas viesnīcā atzīmēja saderināšanās gadadienu.

Katras jaunas attiecības sev līdzi nes pielāgošanos un izaicinājumus – to atzīst arī Kašers, sakot, ka dzīve pēc saderināšanās ar mīļoto vīrieti Jāni ir apgriezusies kājām gaisā. Gads pēc saderināšanās bijis vislabākais viņa mūžā, uzskata Kašers.

Puiši savus svētkus atzīmējuši, baudot romantisku divvientulību viesnīcā, malkojot izsmalcinātu šampanieti, mielojoties ar gardu maltīti un baudot putu vannu. "Jā! Šis gads noteikti manā dzīvē ir bijis viens no labākajiem, skaistākajiem gadiem, jo, pirmkārt, es dalu šīs dienas ar tevi. Tu esi spēcīgākais plecs, mugurkauls un viedoklis. Dažreiz mute, ausis un acis. Milzīgs paldies par to," emocionālus vārdus savam mīļotajam Jānim velta Kašers, ar kuru pavisam drīz mīs gredzenus arī oficiāli; tas notiks Kopenhāgenā, Dānijā, kur viendzimuma laulības ir atļautas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!