Foto: Vida Press
Skaistu meiteņu un sieviešu dzīvošana uz tā saucamo "cukura tētuku" ("sugar daddy") rēķina sabiedrībā tiek pretrunīgi vērtēta. Vieni to sauc par prostitūciju, citi attaisno kā efektīvu līdzekļu iegūšanu studijām, dzīves apstākļu uzlabošanai vai izklaidēm, citi vienaldzīgi rausta plecus, norādot, ka katram ir tiesības sisties pa dzīvi, kā sirds vēlas.

Vienas taisnības arī šajā jautājumu noteikti nav, bet "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz pēdējā gada laikā tapušiem rakstiem, kas ļauj ielūkoties "cukura mazulīšu" un viņu "tētuku" dzīvē.

'Cukura tētuki' – iespēja jaunām meitenēm dzīvot, cepuri kuldamām

Foto: Vida Press
Daudzi jaunieši sapnim par augstskolas diploma iegūšanu atmet ar roku, jo izglītība ir visai dārgs prieks un studiju kredīts jāatmaksā gadiem ilgi. Mediji vēsta, ka pēdējā laikā parādījusies jauna tendence – arvien vairāk izglītības tīkotāju atrod sev sponsorus iepazīšanās portālos.

Lasīt vairāk

Kā jaunai un skaistai meitenei savaņģot 'cukura tētuku'

Foto: Vida Press

Sugar daddy jeb "cukura tētuki" – turīgi kungi gados, kuri gatavi uzturēt, sponsorēt un apdāvināt jaunas, skaistas meitenes, pretī par to saņemot brīvas attiecības, uzmanību un bieži vien arī seksu – kļuvuši tik pieprasīti, ka daiļavas gatavas viena otru pamācīt, kā pie tāda tikt.

Lasīt vairāk

Sabiedrību satrauc 'cukura tētuku' meiteņu pievilināšanas metodes

Foto: Shutterstock

Šobrīd populāras kļuvušas brīvas attiecības starp jaunām, skaistām meitenēm un tā dēvētajiem "sugar daddy" jeb "cukura tētukiem" – turīgiem kungiem gados, kas gatavi daiļavām maksāt, lai tās ar viņiem kopā pavada laiku, velta uzmanību un nereti sniedz arī intīmos pakalpojumus.

Lasīt vairāk

Vai risks atmaksājas? Studentes stāsts par tikšanos ar 'cukura tētuku'

Foto: Instagram.com/bonjourjordan/

Pasaulē arvien populārākas kļūst attiecības starp jaunām, pievilcīgām meitenēm un tā dēvētajiem "sugar daddy" jeb "cukura tētukiem" – ļoti bagātiem vīriešiem cienījamā vecumā. Tiesa, ne vienmēr sponsora atrašana garantē laimi un pārtikušu dzīvi.

Lasīt vairāk

Patiess stāsts: Meitene, kura iemīlēja savu desmito 'cukura tētuku'

Foto: Vida Press

Sugar daddy jeb "cukura tētuki" ārzemēs kļuvuši par īstu modes lietu. Daudzas jaunas, skaistas dāmas uztur brīvas attiecības ar turīgiem vīriešiem pusmūžā, kas gatavi apmaksāt daiļavu ikdienas tēriņus. Pretī sievietes sniedz kopā pavadītu laiku, komplimentus, sajūsmu un nereti arī seksu.

Lasīt vairāk

Vaļsirdīgs stāsts par biseksuālu puisi, kuru uztur 'cukura tētuks'

Foto: Vida Press

Bezdarbnieks ar augstāko izglītību, kurš nestrādā, bet tāpat var atļauties katru mēnesi tērēt vairākus tūkstošus eiro, tērpties dizaineru drānās, ceļot un izklaidēties ar vērienu – aptuveni tā var raksturot 24 gadus vecā britu puiša Edvarda Olivera dzīvesstilu. Viņu uztur "sugar daddy" jeb "cukura tētuks".

Lasīt vairāk

Silikona krūtis, ceļojumi un luksuss: amerikāņu 'cukura mazulītes' stāsts

Foto: Instagram.com/busty_barbie/

Tā vietā, lai strādātu algotu darbu, arvien vairāk sieviešu pieņem lēmumu atrast sev turīgu "sugar daddy" jeb "cukura tētuku", kurš viņas uzturēs. 37 gadus vecā amerikāniete Nina Pētersone (attēlā) no Floridas ir "cukura mazulīte" ar pamatīgu stāžu.

Lasīt vairāk

Krievijas 'cukura tētuki' vairs nespēj uzturēt savas mīļākās

Foto: Vida Press

Grūti laiki pienākuši tām krievu daiļavām, kuras gadiem ilgi dzīvojušas, cepuri kuldamas, jo viņām bijis sponsors – "sugar daddy" jeb "cukura tētuks". Ārvalstu mediji ziņo, ka ekonomiskās krīzes dēļ turīgie kungi vairs nespēj uzturēt savas mīļākās.

Lasīt vairāk

Kārtējie plastiskās ķirurģijas upuri – mamma un meita

Foto: Vida Press

Kamēr vieni mocās ar atkarību no alkohola un nikotīna, citi mūsdienās ir apsēsti ar plastiskajām operācijām. Pastiprinātu mediju ievērību izpelnījušās divas Lielbritānijā dzīvojošas sievietes, kuras kopumā iztērējušās gandrīz 75 tūkstošus eiro, lai pārveidotu savas sejas un ķermeni.

Lasīt vairāk

Divi ar plastiskajām operācijām apsēsti ķēmi sacenšas daiļumā

Foto: Vida Press/Instagram.com/jamesholt22x/

Amerikāņu šovu zvaigzne, brangās pēcpuses īpašniece Kima Kardašjana ir iedvesmas avots un skaistuma etalons daudziem. Ar plastiskajām operācijām apsēstie britu puiši Džordans Pārks un Džeimss Holts dara visu, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos savam elkam.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!